*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 2 Ocak 2008 #2 Ce: Hadi bulun bakalım kaç yüz olduğunu... valla ben buldum eline sağlık canım
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 2 Ocak 2008 #3 Ce: Hadi bulun bakalım kaç yüz olduğunu... ayrıca gül güzeline gül yakışır
A Ayse&serkan Yeni Üye Üye 2 Ocak 2008 #4 Ce: Hadi bulun bakalım kaç yüz olduğunu... gülgüzeli ben buldumm yeminle 11 tanesinide
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 2 Ocak 2008 #5 Ce: Hadi bulun bakalım kaç yüz olduğunu... valla bende buldum 11 tane herkes buluyo la herkezde pek zekimiş hani bulunmuyodu
Ce: Hadi bulun bakalım kaç yüz olduğunu... valla bende buldum 11 tane herkes buluyo la herkezde pek zekimiş hani bulunmuyodu
ms_enemy Yeni Üye Üye 2 Ocak 2008 #6 Ce: Hadi bulun bakalım kaç yüz olduğunu... yaaaaaaa ben 9 tane buldum 🙁 merak ettim acaba diğer 3 tane nerde... birazdahaa uğraşıyımm barii 🙂
Ce: Hadi bulun bakalım kaç yüz olduğunu... yaaaaaaa ben 9 tane buldum 🙁 merak ettim acaba diğer 3 tane nerde... birazdahaa uğraşıyımm barii 🙂
G gülgüzeli Yeni Üye Üye 3 Ocak 2008 #8 Ce: Hadi bulun bakalım kaç yüz olduğunu... arkadaşlar tebrikler valla ben 11 taneye ulaşamadım daha bulanlara maaşallah diyorum...
Ce: Hadi bulun bakalım kaç yüz olduğunu... arkadaşlar tebrikler valla ben 11 taneye ulaşamadım daha bulanlara maaşallah diyorum...
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 4 Ocak 2008 #9 Ce: Hadi bulun bakalım kaç yüz olduğunu... buldum buldummmm🙂🙂 emegıne saglık arkadasım..
Parthenope Yeni Üye Üye 6 Haziran 2008 #10 Cevap: Hadi bulun bakalım kaç yüz olduğunu... 11 tane buldum 😀