Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 29 Kasım 2009 #41 Ariza' Alıntı: Bunu bitirin de Türk sinemasina gecis yapin Vizyonda olan Neseli Hayat cok güzel bir Film onu anlatmaya baslayin izledikden sonra burda okumasi ayri bir zevk. Genişletmek için tıkla ... hahha tmm sen iste yeterki izlediğimizi yazarız münzevicimle abi başka bilenlerde devamını getirebilir ama sırayı bozmadan 🙂 🙂 🙂 vede bi new moon bitsin 🙂
Ariza' Alıntı: Bunu bitirin de Türk sinemasina gecis yapin Vizyonda olan Neseli Hayat cok güzel bir Film onu anlatmaya baslayin izledikden sonra burda okumasi ayri bir zevk. Genişletmek için tıkla ... hahha tmm sen iste yeterki izlediğimizi yazarız münzevicimle abi başka bilenlerde devamını getirebilir ama sırayı bozmadan 🙂 🙂 🙂 vede bi new moon bitsin 🙂
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 10 Şubat 2011 #42 bende yeni izledim daha bugün çünkü pek ilgimi çekmemişdi ama şimdi resmen rüyalarıma girior çok etkilendim süper üstü çünkü =D
bende yeni izledim daha bugün çünkü pek ilgimi çekmemişdi ama şimdi resmen rüyalarıma girior çok etkilendim süper üstü çünkü =D