ms_enemy Yeni Üye Üye 23 Mart 2008 #1 Hadi bakalım bulabilecekmisiniz....!? Öyle bir kelime söyleyin ki; - İlk okunduğunda bir “iş”, - Başından bir harf çıkartıldığında bir “il”, - İkinci bir harf çıkartıldığında bir “hayvan”, - Üçüncü bir harf daha çıkartıldığında ise, en kıymetli varlığımızın “ismi” olsun ???? sizce bu kelime ne olabilir gerçi çok basit)) Hadi bakalım bulabilecekmisiniz....!?
Öyle bir kelime söyleyin ki; - İlk okunduğunda bir “iş”, - Başından bir harf çıkartıldığında bir “il”, - İkinci bir harf çıkartıldığında bir “hayvan”, - Üçüncü bir harf daha çıkartıldığında ise, en kıymetli varlığımızın “ismi” olsun ???? sizce bu kelime ne olabilir gerçi çok basit)) Hadi bakalım bulabilecekmisiniz....!?
designer Yeni Üye Üye 27 Mart 2008 #2 Ce: Hadi bakalım bulabilecekmisiniz....!? Badana adana dana ana 🙂) biyerde görmüştüm
ms_enemy Yeni Üye Üye 2 Nisan 2008 #3 Ce: Hadi bakalım bulabilecekmisiniz....!? seni gidiii seniiii :zuha: doğruu bildinnn
N nuray Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2008 #4 Cevap: Hadi bakalım bulabilecekmisiniz....!? ama neden hemen söylemişsin oyunu bitirmissin melekler düşünseydi biraz
Cevap: Hadi bakalım bulabilecekmisiniz....!? ama neden hemen söylemişsin oyunu bitirmissin melekler düşünseydi biraz
CaRiZmA Vip Melek Üye 22 Mayıs 2008 #5 Cevap: Hadi bakalım bulabilecekmisiniz....!? ben bilmezdim valla
mislinay Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2008 #6 Cevap: Hadi bakalım bulabilecekmisiniz....!? düşün düşün nereye kadar bende bulamazdım hemen🙂🙂