K Kayıtsız Üye Forum Okuru 30 Mayıs 2013 #62 bunun devamınıda hemen yazın ama genede mikkkemmel olmuş
D dfbd Forum Okuru 24 Eylül 2013 #63 *Ali*' Alıntı: BEnce - Merhaba ben Ali, Bence iyi olmamış başkalarına göre olabilir.Ama çok anlamsız. Genişletmek için tıkla ...
*Ali*' Alıntı: BEnce - Merhaba ben Ali, Bence iyi olmamış başkalarına göre olabilir.Ama çok anlamsız. Genişletmek için tıkla ...
M makmude Forum Okuru 12 Ekim 2013 #64 HACİVAT – Efendim sen hele hepsini iyi öğren de diploma işi kolay… KARAGÖZ – Şey, okuma yazma öğrenirsem diploma başka başka ne işime yarayacak? HACİVAT – Bak, meselâ artık mühüre lüzum kalmayacak… KARAGÖZ – Yerine kimse bakmayacak mı? HACİVAT – Kimin yeri
HACİVAT – Efendim sen hele hepsini iyi öğren de diploma işi kolay… KARAGÖZ – Şey, okuma yazma öğrenirsem diploma başka başka ne işime yarayacak? HACİVAT – Bak, meselâ artık mühüre lüzum kalmayacak… KARAGÖZ – Yerine kimse bakmayacak mı? HACİVAT – Kimin yeri
S Seray Karagözlü Forum Okuru 21 Ekim 2013 #66 Güzel fakat anlamasız buldum yüzden ben pek fazla beğenmedim
N nihal ve rabia Forum Okuru 22 Ekim 2013 #67 bence mükemmel ama çok kısa daha uzatsalardı gerçekten iyi olurdu Moderatör tarafında düzenlendi: 22 Ekim 2013
G GOMEZ Forum Okuru 10 Aralık 2013 #69 mustafa konur' Alıntı: ödevim için harika bir diyalog Genişletmek için tıkla ... :havai::kutlama1::kutla:
mustafa konur' Alıntı: ödevim için harika bir diyalog Genişletmek için tıkla ... :havai::kutlama1::kutla: