H hatice çetinel Forum Okuru 17 Ocak 2012 #12 boş sayfa bişey bulamadım beeeeeeeeee ben hikaye istemem anlamını isterim
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 7 Şubat 2012 #13 Yaaa Hacı bektaş ile mevlananın sözlerinin farkını sölermisinizz acil ödew için
K kayıtsız üye Forum Okuru 9 Şubat 2012 #14 ben hacı bektaş veli ile ilgili ödevim için önemli bir bilgi almak istedim hacı bektaş veli mevlana sözlerini araştırıp türkçe defterime yazıcam
ben hacı bektaş veli ile ilgili ödevim için önemli bir bilgi almak istedim hacı bektaş veli mevlana sözlerini araştırıp türkçe defterime yazıcam
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 9 Şubat 2012 #16 acillllll ya benimde ödevim varrr bir tane daha örnek ve anlamını verirmisiniz acilllll yarına çabuk
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 19 Şubat 2012 #17 mevlana ve hacı bektaş velinin sözleri lazım bulunurmu sizde arkadaşlarım.
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 20 Mart 2012 #18 kim koyduysa allah razı olsun çok işime yaradı saolsun kim koyduysa 😀 🙂 🙂 : ]
B benimo_009@hotmail.com Forum Okuru 16 Ocak 2013 #19 bence hepsi çok güzel bişey hepsi birbirinden güzel