TUNAA Daimi Üye Üye 19 Şubat 2011 #31 yarışma bu akşam 20.30 da bitiyor ama şimdi baktım 3.yüz 🙁 hadi arkadaşlar bu kadar emek boşa çıkmasın biraz daha destek gerek. çok emek verdiniz sağolun bugün son zaten hepinize tşk ediyorum..
yarışma bu akşam 20.30 da bitiyor ama şimdi baktım 3.yüz 🙁 hadi arkadaşlar bu kadar emek boşa çıkmasın biraz daha destek gerek. çok emek verdiniz sağolun bugün son zaten hepinize tşk ediyorum..
TUNAA Daimi Üye Üye 19 Şubat 2011 #32 duruu' Alıntı: Canım çok tatlı bebeğinn allah bağışlasın🙂Beğendim tosuncumuzu🙂inşallah kazanırsın🙂 Genişletmek için tıkla ... çok tşkler canım amin hepimizin çocuklarını bağışlasın. bakalım inş diyiyim şimdilik 3.yüz az kaldı umarım olur..
duruu' Alıntı: Canım çok tatlı bebeğinn allah bağışlasın🙂Beğendim tosuncumuzu🙂inşallah kazanırsın🙂 Genişletmek için tıkla ... çok tşkler canım amin hepimizin çocuklarını bağışlasın. bakalım inş diyiyim şimdilik 3.yüz az kaldı umarım olur..
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 19 Şubat 2011 #33 Oğluşunuzun resmini ekledim konunuza umarım doğru resimdir. Sorun olursa lütfen pm atın 🙂 Başarılar...
Oğluşunuzun resmini ekledim konunuza umarım doğru resimdir. Sorun olursa lütfen pm atın 🙂 Başarılar...
TUNAA Daimi Üye Üye 20 Şubat 2011 #35 arkadaşlar 3.yüz neyse nplım 2.lik kısmet değilmiş.. gayret gösterenlere, desteklerini bizden esirgemeyen herkese çok tşk ediyoruz, Tuna'nın oyları çoğaldıkça mutlu olduk ve yeni dostlar kazandık elleriniz dert görmesin sağolun.. Herşey gönlünüzce olsun..
arkadaşlar 3.yüz neyse nplım 2.lik kısmet değilmiş.. gayret gösterenlere, desteklerini bizden esirgemeyen herkese çok tşk ediyoruz, Tuna'nın oyları çoğaldıkça mutlu olduk ve yeni dostlar kazandık elleriniz dert görmesin sağolun.. Herşey gönlünüzce olsun..
TUNAA Daimi Üye Üye 20 Şubat 2011 #36 SadmiN' Alıntı: Oğluşunuzun resmini ekledim konunuza umarım doğru resimdir. Sorun olursa lütfen pm atın 🙂 Başarılar... Genişletmek için tıkla ... canım doğru resim tabiki emeğine sağlık🙂 tşkler.. hurish' Alıntı: basarilar tunaya 🙂 bir oyda bizden Genişletmek için tıkla ... yarışma sonuçlandı, destek için tşk canım🙂
SadmiN' Alıntı: Oğluşunuzun resmini ekledim konunuza umarım doğru resimdir. Sorun olursa lütfen pm atın 🙂 Başarılar... Genişletmek için tıkla ... canım doğru resim tabiki emeğine sağlık🙂 tşkler.. hurish' Alıntı: basarilar tunaya 🙂 bir oyda bizden Genişletmek için tıkla ... yarışma sonuçlandı, destek için tşk canım🙂