seyda seyda Yeni Üye Üye 5 Ocak 2011 #41 mevlana sözleri Asalet Boyda degil Soyda olmalı.... İncelik Belde degil Dilde Olmalı. Dogruluk Sözde degil Özde Olmalı. Güzellik Yüzde degil Yürekte olmalı . --MEVLANA-- .................................... Herşey incelikten,insan kalınlıktan Kırılır (Mevlana) ......................................... İnsan gözden ibarettir.Göz ise dostu gören gözdür. (Mevlana) ............................................
mevlana sözleri Asalet Boyda degil Soyda olmalı.... İncelik Belde degil Dilde Olmalı. Dogruluk Sözde degil Özde Olmalı. Güzellik Yüzde degil Yürekte olmalı . --MEVLANA-- .................................... Herşey incelikten,insan kalınlıktan Kırılır (Mevlana) ......................................... İnsan gözden ibarettir.Göz ise dostu gören gözdür. (Mevlana) ............................................
seyda seyda Yeni Üye Üye 7 Ocak 2011 #48 juju' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... suCre' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... kızlar paylaşımlarınız için çooook teşekkür ediyorum köşeme renk kattınız her zaman beklerim
juju' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... suCre' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... kızlar paylaşımlarınız için çooook teşekkür ediyorum köşeme renk kattınız her zaman beklerim
seyda seyda Yeni Üye Üye 8 Ocak 2011 #50 kurabiye79' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... köşeme hoş geldin canım paylaşım için teşekkür ederim zevkle okudum..
kurabiye79' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... köşeme hoş geldin canım paylaşım için teşekkür ederim zevkle okudum..