UzakMavi Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2008 #1 Gülümse (nisan ablama özel :) Sende Gülümse Durma öyle n'olur gülümse söylemedilermi sana yoksa şu dünya 3 günlük diye ozaman mutlulugu ertelemek niye?? durduk yerede gülümsenirmiymiş hadi ordan diyorsun durmuyorum sana! yaşamanın degerini anladıgın zaman gel yanıma senle bi oyun oynasak mı ne dersin?? ama bir kuralı olsun oyunumuzun sonunda ne sen kaybet nede ben söylesene hava nasıl güzel mi oralarda? hadi çık dışarı biraz oyun oyna! gülerler diyemi korkuyorsun bırak gülsünler hatta hatta inadına sende gülümse onlara büyüklerin istedigide bu degilmidir aslında ? neysebırak şimdi onu bunu herkesi bugün de kendin için yaşa!! kim nederse desin aldırma oyna,zıpla hadi n'olur durma! Son düzenleme: 12 Temmuz 2008
Sende Gülümse Durma öyle n'olur gülümse söylemedilermi sana yoksa şu dünya 3 günlük diye ozaman mutlulugu ertelemek niye?? durduk yerede gülümsenirmiymiş hadi ordan diyorsun durmuyorum sana! yaşamanın degerini anladıgın zaman gel yanıma senle bi oyun oynasak mı ne dersin?? ama bir kuralı olsun oyunumuzun sonunda ne sen kaybet nede ben söylesene hava nasıl güzel mi oralarda? hadi çık dışarı biraz oyun oyna! gülerler diyemi korkuyorsun bırak gülsünler hatta hatta inadına sende gülümse onlara büyüklerin istedigide bu degilmidir aslında ? neysebırak şimdi onu bunu herkesi bugün de kendin için yaşa!! kim nederse desin aldırma oyna,zıpla hadi n'olur durma!
göknur Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2008 #2 Cevap: Gülümse (nisan ablama özel 🙂 emegine saglik canim cok hos
nisan Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2008 #3 Cevap: Gülümse (nisan ablama özel 🙂 canimsin balimsin cok cok guzel olmus canimcimm emegine saglik cok begendimm,,,,bunu arasira yap lazim oluyor iyi geliyor yani 🙂balim Son düzenleme: 11 Temmuz 2008
Cevap: Gülümse (nisan ablama özel 🙂 canimsin balimsin cok cok guzel olmus canimcimm emegine saglik cok begendimm,,,,bunu arasira yap lazim oluyor iyi geliyor yani 🙂balim
UzakMavi Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2008 #6 Cevap: Gülümse (nisan ablama özel 🙂 yaparım tabi canım benım 🙂 saoll çok 🙂
nisan Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2008 #7 Cevap: Gülümse (nisan ablama özel 🙂 sen sagol balim güzeldi gercekten mutlu oldumm,tskler
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2008 #9 Cevap: Gülümse (nisan ablama özel 🙂 bencede cok guzel olmuslar
UzakMavi Yeni Üye Üye 12 Temmuz 2008 #10 Cevap: Gülümse (nisan ablama özel 🙂 HEP MUTLU OLMAN DİLEĞİYLE CANIM BENİMMM