K Kayıtsız Üye Forum Okuru 3 Haziran 2012 #1 Gülmek için Çok Güzel Komik Sözler:) Çok Güzel Komik Sözler🙂 Arkadaşlar sizden facebook sayfamda yazacağım Çok Güzel Komik Sözler yazmanızı rica ediyorum son dönemlerde hep hüzünlü gördü herkes beni şimdi ise taktitk değiştirip biraz eğlenceli görünmek istiyorum 🙂
Çok Güzel Komik Sözler🙂 Arkadaşlar sizden facebook sayfamda yazacağım Çok Güzel Komik Sözler yazmanızı rica ediyorum son dönemlerde hep hüzünlü gördü herkes beni şimdi ise taktitk değiştirip biraz eğlenceli görünmek istiyorum 🙂
M Misafir Forum Okuru 3 Haziran 2012 #2 dün dayım aradı hangi dayın jan clod van dayım ablana söle de yarım bir af getirsin babana sölede eşşeği sudan getirsiNN KALBİMİ ONA VERDİM SAKLASIN DİYE SALAK DOLABA KOYMUŞ KOKMASIN DİYE Deliye her gün sevgililer günü... Seni deli gibi seven delin... Kaynanamı kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur... Aşk sözle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir... Karın olmak istiyorum karın, ey benim kardan adamım...
dün dayım aradı hangi dayın jan clod van dayım ablana söle de yarım bir af getirsin babana sölede eşşeği sudan getirsiNN KALBİMİ ONA VERDİM SAKLASIN DİYE SALAK DOLABA KOYMUŞ KOKMASIN DİYE Deliye her gün sevgililer günü... Seni deli gibi seven delin... Kaynanamı kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur... Aşk sözle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir... Karın olmak istiyorum karın, ey benim kardan adamım...