Gül Hanım Yeni Üye Üye 15 Aralık 2009 #11 Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin veAla Ali Seyyidina ve Nebiyyina Muhammed.
Şevvall Yeni Üye Üye 22 Aralık 2009 #12 Allahümme salli ala seyidina Muhammedin ve ala aliseyidina Muhammed...Allah razı olsun canım
Gül Hanım Yeni Üye Üye 22 Aralık 2009 #14 Allahümme salli ala seyidina Muhammedin ve ala aliseyidina Muhammed...
Gül Hanım Yeni Üye Üye 7 Ocak 2010 #15 Allahümme salli ala seyidina Muhammedin ve ala aliseyidina Muhammed...
ışılsu Yeni Üye Üye 7 Ocak 2010 #16 lamişim valla kız ben huy edinmişim yatmadan aklıma ne zaman gelirse hep çekerim çok sevapmış çekmek hele yatarken bunu çekerken uyuyup kalıyorum çoğu zaman inş. peygamberimiz şeefatçi olur
lamişim valla kız ben huy edinmişim yatmadan aklıma ne zaman gelirse hep çekerim çok sevapmış çekmek hele yatarken bunu çekerken uyuyup kalıyorum çoğu zaman inş. peygamberimiz şeefatçi olur
S selzeh Hamiş Melek 18 Ocak 2010 #17 Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin veAla Ali Seyyidina ve Nebiyyina Muhammed.
HURHUR Yeni Üye Üye 18 Ocak 2010 #18 Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin veAla Ali Seyyidina ve Nebiyyina Muhammed.
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 18 Ocak 2010 #19 Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin veAla Ali Seyyidina ve Nebiyyina Muhammed
S selzeh Hamiş Melek 19 Ocak 2010 #20 Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin veAla Ali Seyyidina ve Nebiyyina Muhammed.