elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 21 Ocak 2009 #1 gülelim hep beraber :laugh:her eve lazım bu köpekcik vayy be sevgilime bakk aç aç tıp demiş burnundan düşmüs :laugh::laugh::laugh: güççç bendeeeeeeee babasının oglu bu kadın beni görmüyo mu yoksa kasten mi yaptı?*:laugh: ayy arada kaynarım bende
:laugh:her eve lazım bu köpekcik vayy be sevgilime bakk aç aç tıp demiş burnundan düşmüs :laugh::laugh::laugh: güççç bendeeeeeeee babasının oglu bu kadın beni görmüyo mu yoksa kasten mi yaptı?*:laugh: ayy arada kaynarım bende
kaprisli Yeni Üye Üye 21 Ocak 2009 #2 Cevap: gülelim hep beraber emeğine sağlık canım yaa çok güldüm😛iha:
mislinay Yeni Üye Üye 21 Ocak 2009 #3 Cevap: gülelim hep beraber bayıldımmm hepsi birbirinden komikkk saol canım emeğine sağlık
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 24 Ocak 2009 #4 Cevap: gülelim hep beraber sagolun ben tesekkür ederm begendiginize sevindim
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 26 Ocak 2009 #7 Cevap: gülelim hep beraber sen sagol seker paremmmmmm:dp193:
şengül Yeni Üye Üye 27 Ocak 2009 #8 Cevap: gülelim hep beraber coooooook güzel hepside süper ayyyyyy 😛iha:
kar_tanesi Yeni Üye Üye 27 Ocak 2009 #9 Cevap: gülelim hep beraber koptum yaaa bayılcam şimdi tskler paylasım için