küçücükbirhiç Yeni Üye Üye 3 Ağustos 2013 #1 GRUP GÜL-SEN MUHAMMED MUSTAFA'SIN (S.A.V) Seni görmedim dünyada. Bir görüşe bin can feda. Lütfeyle düşte rüyada. Bir kere göster yüzünü. Sen Muhammed Mustafa’sın. Sen ki nur-i dilarasın. Gözler cemaline kansın. Bir kere göster yüzünü. Mahrum etmesin Yaradan Bizleri senin nurundan Kaldır perdeyi aradan Bir kere göster yüzünü. Sen Muhammed Mustafa’sın. Sen ki nur-i dilarasın. Gözler cemaline kansın. Bir kere göster yüzünü. Kurban olayım ben sana Seninle erdik imana Bu kul didarına kana Bir kere göster yüzünü. Sen Muhammed Mustafa’sın. Sen ki nur-i dilarasın. Gözler cemaline kansın. Bir kere göster yüzünü. Nurundan oldu bu alem Aşkın ile yazdı kalem Hasretin veriyor elem. Bir kere göster yüzünü. Sen Muhammed Mustafa’sın. Sen ki nur-i dilarasın. Gözler cemaline kansın. Bir kere göster yüzünü. Gözlerim yoluna bakar., Gönlüm hasretinle yanar. Eyle beni de payidar. Bir kere göster yüzünü. Sen Muhammed Mustafa’sın. Sen ki nur-i dilarasın. Gözler cemaline kansın. Bir kere göster yüzünü.
Seni görmedim dünyada. Bir görüşe bin can feda. Lütfeyle düşte rüyada. Bir kere göster yüzünü. Sen Muhammed Mustafa’sın. Sen ki nur-i dilarasın. Gözler cemaline kansın. Bir kere göster yüzünü. Mahrum etmesin Yaradan Bizleri senin nurundan Kaldır perdeyi aradan Bir kere göster yüzünü. Sen Muhammed Mustafa’sın. Sen ki nur-i dilarasın. Gözler cemaline kansın. Bir kere göster yüzünü. Kurban olayım ben sana Seninle erdik imana Bu kul didarına kana Bir kere göster yüzünü. Sen Muhammed Mustafa’sın. Sen ki nur-i dilarasın. Gözler cemaline kansın. Bir kere göster yüzünü. Nurundan oldu bu alem Aşkın ile yazdı kalem Hasretin veriyor elem. Bir kere göster yüzünü. Sen Muhammed Mustafa’sın. Sen ki nur-i dilarasın. Gözler cemaline kansın. Bir kere göster yüzünü. Gözlerim yoluna bakar., Gönlüm hasretinle yanar. Eyle beni de payidar. Bir kere göster yüzünü. Sen Muhammed Mustafa’sın. Sen ki nur-i dilarasın. Gözler cemaline kansın. Bir kere göster yüzünü.