G gülşahmadan Üye Üye 20 Ocak 2020 #1 gozum kapaliyken basim donuyor? uyumak icin yattigimda basim donuyor gibi hissediyorum gozumu aciyorum donmuyor neden boyle oluyor?
A Alyamrz Üye Üye 20 Ocak 2020 #2 Cok s gülşahmadan' Alıntı: uyumak icin yattigimda basim donuyor gibi hissediyorum gozumu aciyorum donmuyor neden boyle oluyor? Genişletmek için tıkla ... Cok stresliysen ondan olabilir bir seyi cok dusunmekten uzuntu yada bilemedin doktorluk bi seydir doktora gorunmelisin
Cok s gülşahmadan' Alıntı: uyumak icin yattigimda basim donuyor gibi hissediyorum gozumu aciyorum donmuyor neden boyle oluyor? Genişletmek için tıkla ... Cok stresliysen ondan olabilir bir seyi cok dusunmekten uzuntu yada bilemedin doktorluk bi seydir doktora gorunmelisin
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 21 Ocak 2020 #3 Selamlar öncelikle geçmiş olsun lütfen bir yatağa uzanım kafanızı yastiga koyun gözlerinizi kapatın kafanızı sağa sola doğru hareket ettirin eğer hala baş dönmesi varsa hastalığınız vertigo hastalığı olabilir
Selamlar öncelikle geçmiş olsun lütfen bir yatağa uzanım kafanızı yastiga koyun gözlerinizi kapatın kafanızı sağa sola doğru hareket ettirin eğer hala baş dönmesi varsa hastalığınız vertigo hastalığı olabilir