Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Göz dalması neden olur melek kadınlar kulübü göz dalması anlamı forumda.
Arkadaşlar benim aşırı Gözde alma sorunum var özellikle bu son 1 yıldır sık sık oluyor işyerinde çalışırken bile arada bir kendimi gözlerim dalarken buluyorum. Göz dalması neden olur bir sebebi var mıdır etki eden şeyler nelerdir? Gözde almasının sebepleri sağlıkla ilgili olabilir mi bunun cevaplarsanız sevinirim?
Merhabalar
Göz dalmasının aslında fiziki anlamda bir sağlık sorunu ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Böyle bir zamanda insanlarda stres sıkıntı depresyon psikolojik sorunlar bunların hepsi Gözde dalmasına sebep olabilir. Yine çok düşündüğünüz meseleler varsa yorgunluk uykusuzluk gibi konsantrasyon bozukluğu gibi durumlarda da göz dalması görülebilir. Psikolojik sorunlar varsa ya da bilmediğiniz psikolojik sorun olmasa da hafif stres sıkıntı ekonomik bunalımlar gibi durumlarda göz dalmasına neden olur. Göz dalması neden olur sorusu aynı zamanda epilepsi nöbetlerinin ve belirtisi olarak görülmekte imiş.
Göz dalması konusunda daha fazla bilgiye sahip olmak isterseniz "göz dalması neden olur" konumuzun linkini de aşağıdan inceleyebilirsiniz.