BİTTERİM Yeni Üye Üye 14 Ekim 2009 #11 dünya turu yapardım sonrada sevdiğim insanların yanında oturup doya doya onları seyreder konuştukları şeyleri dinlerdim🙂 ahhh aaahhhh🙂
dünya turu yapardım sonrada sevdiğim insanların yanında oturup doya doya onları seyreder konuştukları şeyleri dinlerdim🙂 ahhh aaahhhh🙂
seerose Daimi Üye Üye 14 Ekim 2009 #12 Ne guzel kimse beni gormeden herseyi yapardim,kim ne konusuyor,kim ne yapiyor....herseyi gorururdum.
$ul€ Yeni Üye Üye 16 Ekim 2009 #13 beni sevdiklerini söyleyenlerin hakkmdaki düşüncelerini öğrenirdim sonrada oturur zır zır ağlardım😀
eyvallah_21 Yeni Üye Üye 5 Kasım 2009 #15 görünmez olsaydım sözlümün bensiz neler yaptığını öğrenirdim..
_butterfly_ Yeni Üye Üye 6 Kasım 2009 #16 Gorunmez olsaydim ilk Kivanc Tatlitugun yanina gidip ona doyasiya bakardim,sarilirdim.O benim her sheyim. Son düzenleme: 6 Kasım 2009
Gorunmez olsaydim ilk Kivanc Tatlitugun yanina gidip ona doyasiya bakardim,sarilirdim.O benim her sheyim.
laetitia Yeni Üye Üye 22 Ocak 2010 #18 sevgilimi izlerdim,Seyahat ederdim paramın yetmediği şeyleri yapardım nasılsa beleş 😀