Selamlar,
Yani aslında Türkiye'deki kanayan bir yara ya da mutlululğun formülü mü desem bilemedim durum için. Ben bu usül ile evlenmedim ama benim ağabeyim görücü usulü ile evlendi gördü evet bu tür evliliklerde karşı taraflar düğün masrafıdır adettir vs biraz yoruyorlar ama işin aşk boyutuna baktığımda severek evlenen mi görücü usulü mü derseniz her ikiside olabilir diyebilirim. Öncelikle sizin de onu beğenmesi gerekiyor bir görün her ne kadar söz hakkınız yok ise de hiç beğenmediğiniz adamla sizi evlendirecek halleri yok heralde ailenizin.
En azından annenize anne benimde beğenmem gerekiyor tamam deyin öyle yırtın bari beğenmediklerinizi elersiniz. Ama emin olun anneniz babanız benim annem benim babam dedelerimiz eskilerin tamamı görücü usulü ile evlenmişler ve yüzde olarak tahmin ediyorum ki % 50 seviyesinin üzerinde dir evliliklerin çoğu bu şekilde yapılıyor. Tabiki dediklerime katılmayanlar olacaktır ama bence böyle evlenebilirsiniz bu, tamamen size kalmış bir şey bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz.