SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 3 Şubat 2008 #1 Görmek istediğinizin tam tersi.. bu adamın zekasına hayranım..çok hoş görüntüler..perspektif yaklaşımı gerçekten çok hoş..
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 3 Şubat 2008 #2 Ce: Görmek istediğinizin tam tersi.. çok hoş..
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Şubat 2008 #3 Ce: Görmek istediğinizin tam tersi.. sanırım sürrealist ressam salvador dali ye ait çalışmalar çok güzeller canım emeğine sağlık
Ce: Görmek istediğinizin tam tersi.. sanırım sürrealist ressam salvador dali ye ait çalışmalar çok güzeller canım emeğine sağlık
mislinay Yeni Üye Üye 4 Şubat 2008 #4 Ce: Görmek istediğinizin tam tersi.. evet gerçektende güzelmiş ellerine sağlık canım
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 4 Şubat 2008 #5 Ce: Görmek istediğinizin tam tersi.. ewet canım salvador daliye ait..gerçekten çok güzel..
HİDOŞ Aktif Üye Üye 18 Şubat 2008 #6 Ce: Görmek istediğinizin tam tersi.. çok hoş resimler gerçektende paylaşım için tşk gülücük
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 18 Şubat 2008 #7 Ce: Görmek istediğinizin tam tersi.. keyifli bakmalar diyorum bende..çok hoş resimler her zaman çizdiği resimlere başka bir keyifle bakmışımdır..
Ce: Görmek istediğinizin tam tersi.. keyifli bakmalar diyorum bende..çok hoş resimler her zaman çizdiği resimlere başka bir keyifle bakmışımdır..
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 12 Mart 2008 #8 Ce: Görmek istediğinizin tam tersi.. çok güzeller gülücük eline sağlık canım.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 12 Mart 2008 #9 Ce: Görmek istediğinizin tam tersi.. keyfini çıkarın kızlar..salvador dali bu harika ressam:d