N
nurhayatbadem
Forum Okuru
Google her şeyi nasıl biliyor kayıt mı ediyor ?
Selam arkadaşlarım hep kafamı kurcalıyor gerek çep telefonlarından gerek ise bilgisayardan tabletlerden bişey yazıyorum olaki yanlış yazmışım bunu mu demek istediniz diyor her şeyi nasıl biliyor bu google acaba kayıt mı ediyor nereden biliyor insanlar sürekli arıyorlar diye bir kayıt seçenekleri mi var yeni verilerimizi mi kayıt ediyorlar düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum bilen birileri bana yardım edebilir mi kafam karıştı şimdi tşk
Google her şeyi biliyor mu biliyor ise nasıl biliyor kayıt mı ediyor ? Google'a her şeyi sormak
Selam arkadaşlarım hep kafamı kurcalıyor gerek çep telefonlarından gerek ise bilgisayardan tabletlerden bişey yazıyorum olaki yanlış yazmışım bunu mu demek istediniz diyor her şeyi nasıl biliyor bu google acaba kayıt mı ediyor nereden biliyor insanlar sürekli arıyorlar diye bir kayıt seçenekleri mi var yeni verilerimizi mi kayıt ediyorlar düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum bilen birileri bana yardım edebilir mi kafam karıştı şimdi tşk
Google bu kadar bilgiyi nereden biliyor ?
- Tüm bölgedeki aramalar bir yerde toplanıyor ( ülkeler şehirler kıtalar bazında )
- Aynı şekilde aramalar birden çok kere geldi ise algoritma bu aramaları eşleştiriyor.
- Bu yüzden sizlere bunu mu demek istediniz diye soruyor.
- Databasesinde bu bilgiler karşılaştırılıyor.
- Bu yüzden örneğin Adana İlinin Kiremithane mahallesi ne arıyor, hangi yemeği istiyor. Hangi site üzerinden, erkek mi bunlar dişi mi, yaş aralıkları kaç vs hepsini biliyor.
Moderatör tarafında düzenlendi: