Google Gözlük Nasıl Kullanılır?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TİTAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Google Gözlük Nasıl Kullanılır?
Bu sayfa; Google Gözlük Nasıl Kullanılır konusu hakkında bilgiler vermektedir.

Sevgili melekler, ilk tanıtımı yapıldığında sizlerle paylaştığımız google gözlük hakkındaki ayrıntılı bilgilerle karşınızdayız. Tanıtım sonrası kimseye gerçek gibi gelmeyen ve protottip olarak kalacağı düşünülen google gözlükler çok yakında 1500 dolar fiyatıyla satışa sunulacak. Peki bu ilginç gözlüğün özellikleri neler? Bu gözlükler neler yapılabilir?

google_gozluk-311.jpg

12 gb belleğe sahip olan teknolojik Google gözlüğü 5 megapiksel kamerasıyla 720p video kayıt özelliğine sahip. 1500 dolara satılması planlanan bu gözlükte wifi özelliğide bulunmakta. Mucize gözlükte sms özelliğide bulunmakta.

Ayrıca google gözlükte işletim sistemi olarak Android 4.0.3 ve üstündeki işletim sistemleri kullanılacak.
2,5 metreden 63,5 cm genişliğinde HD formatında ekran çözünürlüğü mevcut.

En ilginç özelliklerinden birisi720 piksel video kayıt yapabilme gücünde ve Bluetooth özelliği olan her telefonla uyumlu olarak çalışabiliyor.

Google gözlük sesli komut sistemiyle çalıştığı için sizi anlayabilecek ve fotoğraf çek, video çek dediğinizde hiç ikilemeyecek.

Navigasyon özelliği ile yol bulmanızada yardımcı olacak olan bu ilginç gözlük yıl sonunda piyasaya sunulacak.

Bu alana bir cevap yazın...
Geri