elfce Daimi Üye Üye 10 Kasım 2010 #1 GönLüme bir damla aşk serpildi..(galiba) Meleklerim canlarım eski sevgilimi nasıl unuturm diye düşünüyordum.. unutamam sanıyordum aama unutuluyomuş sanırsam 🙂.. şu an aklımı karıştıran bi çocuk var ama benden 4 yaş büyük.. ne olur bilmiyorum.. o benden hoşlanır mı bilmiyorum aama ben ondan çok etkılendım..gülüşü bakışı bambaşka.. nolur dua edin artık bu son olsun allahım onu bana hayırlı kılsın 🙂
Meleklerim canlarım eski sevgilimi nasıl unuturm diye düşünüyordum.. unutamam sanıyordum aama unutuluyomuş sanırsam 🙂.. şu an aklımı karıştıran bi çocuk var ama benden 4 yaş büyük.. ne olur bilmiyorum.. o benden hoşlanır mı bilmiyorum aama ben ondan çok etkılendım..gülüşü bakışı bambaşka.. nolur dua edin artık bu son olsun allahım onu bana hayırlı kılsın 🙂
twins Yeni Üye Üye 10 Kasım 2010 #2 hayırlısı olsun inşallah kısmetindeki kişidir ve iyi anlaşırsınız..kendini şartlama ama oluruna bırak
hayırlısı olsun inşallah kısmetindeki kişidir ve iyi anlaşırsınız..kendini şartlama ama oluruna bırak
sudembeyaz Daimi Üye Üye 10 Kasım 2010 #3 elfce' Alıntı: Meleklerim canlarım eski sevgilimi nasıl unuturm diye düşünüyordum.. unutamam sanıyordum aama unutuluyomuş sanırsam 🙂.. şu an aklımı karıştıran bi çocuk var ama benden 4 yaş büyük.. ne olur bilmiyorum.. o benden hoşlanır mı bilmiyorum aama ben ondan çok etkılendım..gülüşü bakışı bambaşka.. nolur dua edin artık bu son olsun allahım onu bana hayırlı kılsın 🙂 Genişletmek için tıkla ... eliff canımm inan çook sevindimm inşş dediğin gibi olurr
elfce' Alıntı: Meleklerim canlarım eski sevgilimi nasıl unuturm diye düşünüyordum.. unutamam sanıyordum aama unutuluyomuş sanırsam 🙂.. şu an aklımı karıştıran bi çocuk var ama benden 4 yaş büyük.. ne olur bilmiyorum.. o benden hoşlanır mı bilmiyorum aama ben ondan çok etkılendım..gülüşü bakışı bambaşka.. nolur dua edin artık bu son olsun allahım onu bana hayırlı kılsın 🙂 Genişletmek için tıkla ... eliff canımm inan çook sevindimm inşş dediğin gibi olurr
elfce Daimi Üye Üye 22 Kasım 2010 #7 bacım senı msn ı me ekledım kabul etmemişsin bbi daha eklıyorum kabul et
М '' мάﮒάŁ '' Yeni Üye Üye 22 Kasım 2010 #9 elfce' Alıntı: bacım senı msn ı me ekledım kabul etmemişsin bbi daha eklıyorum kabul et Genişletmek için tıkla ... gelmedi canım bana bişey 😕
elfce' Alıntı: bacım senı msn ı me ekledım kabul etmemişsin bbi daha eklıyorum kabul et Genişletmek için tıkla ... gelmedi canım bana bişey 😕