bence bir doktora görünmelisin, allah korusun göğüste birşey olabilir. çünkü çok erken başlıyormuş. belki yumurtlama döneminde de sızladığını gösteriyor olabilir.
bu arada hamilelik yaklaşırken vücuttaki regl belirtileri farklılaşıyor. seninki de öyle olabilir. vücudun kendini hazırlıyor yani. inşallah meleğin yakın zamanda gelir.
benimde adetime 15 gün kala gögüslerim şişmişti ve acayip sızlıyordu,adetime 3 gün kala dayanamadım test yaptım sonuç pozitif.inşallah sende hamilesindir cnm.birde adetine az bir süre kala gögüs farklılığına bak.mesela benim meme ucunun etrafındaki kahverengi bölge gittikçe büyüdü ve etrafında sivilceler çıktı.
benimde adetime 15 gün kala gögüslerim şişmişti ve acayip sızlıyordu,adetime 3 gün kala dayanamadım test yaptım sonuç pozitif.inşallah sende hamilesindir cnm.birde adetine az bir süre kala gögüs farklılığına bak.mesela benim meme ucunun etrafındaki kahverengi bölge gittikçe büyüdü ve etrafında sivilceler çıktı.
benim adet dönemimde bu ay garip oldu ilk defa 23 de olurdum 19 da geldi ve normal kanamam 2 gün bile sürmedi gerisi kahve rengi lekelenme olarak oldu göğüslerimde ağrımıyor ama kasıklarım şiş bu neden olabilir???
benim adet dönemimde bu ay garip oldu ilk defa 23 de olurdum 19 da geldi ve normal kanamam 2 gün bile sürmedi gerisi kahve rengi lekelenme olarak oldu göğüslerimde ağrımıyor ama kasıklarım şiş bu neden olabilir???
canımm bu kadar az surduysee dıer normal adet dönemınden farklıysaa bı testt yaptırr hamılee olabılırsınn lekelenmee olmusturr...kahvee yaa bebek yerlesmesıı yada allah korusunn dusuk tehlıkesıı olabılıyormuss o yuzdenn gec kalmadan vakıt kaybetmedenn neoldugunu ogrenn ona gore haretket et derım benn...