H Hulya034 Paylaşımcı Melek 3 Eylül 2019 #41 Likapam' Alıntı: Maalesef evde değil Genişletmek için tıkla ... Sordun mu abla karnı nasıl bu arafa 21-22 haftalıkken nasıldı?
Likapam' Alıntı: Maalesef evde değil Genişletmek için tıkla ... Sordun mu abla karnı nasıl bu arafa 21-22 haftalıkken nasıldı?
Likapam Paylaşımcı Melek 3 Eylül 2019 #42 Hulya034' Alıntı: Sordun mu abla karnı nasıl bu arafa 21-22 haftalıkken nasıldı? Genişletmek için tıkla ... Ben annemlerdeydim görmedim yarın sorarım
Hulya034' Alıntı: Sordun mu abla karnı nasıl bu arafa 21-22 haftalıkken nasıldı? Genişletmek için tıkla ... Ben annemlerdeydim görmedim yarın sorarım
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 5 Eylül 2019 #44 Hulya034' Alıntı: Karnı nasıldı peki? Genişletmek için tıkla ... Sordın mu abla @Likapam
Likapam Paylaşımcı Melek 5 Eylül 2019 #45 Hulya034' Alıntı: Sordın mu abla @Likapam Genişletmek için tıkla ... Zaten 5 ay oluyo baya belliydi dedi yarım ay şeklindeymiş
Hulya034' Alıntı: Sordın mu abla @Likapam Genişletmek için tıkla ... Zaten 5 ay oluyo baya belliydi dedi yarım ay şeklindeymiş
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 5 Eylül 2019 #46 Likapam' Alıntı: Zaten 5 ay oluyo baya belliydi dedi yarım ay şeklindeymiş Genişletmek için tıkla ... Benimki gibi değildi yani dimi
Likapam' Alıntı: Zaten 5 ay oluyo baya belliydi dedi yarım ay şeklindeymiş Genişletmek için tıkla ... Benimki gibi değildi yani dimi
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 5 Eylül 2019 #48 Likapam' Alıntı: Hayır alakası bile yok Genişletmek için tıkla ... Ben dün tartıldım 53.6 geldim demin tartıldım 55.6 geldim allah allah
Likapam' Alıntı: Hayır alakası bile yok Genişletmek için tıkla ... Ben dün tartıldım 53.6 geldim demin tartıldım 55.6 geldim allah allah
Likapam Paylaşımcı Melek 5 Eylül 2019 #49 Hulya034' Alıntı: Ben dün tartıldım 53.6 geldim demin tartıldım 55.6 geldim allah allah Genişletmek için tıkla ... Hülya ödem vardır unut artık hamile falan değilsin
Hulya034' Alıntı: Ben dün tartıldım 53.6 geldim demin tartıldım 55.6 geldim allah allah Genişletmek için tıkla ... Hülya ödem vardır unut artık hamile falan değilsin
S Selin’de Paylaşımcı Melek 5 Eylül 2019 #50 Hulya034' Alıntı: Ben dün tartıldım 53.6 geldim demin tartıldım 55.6 geldim allah allah Genişletmek için tıkla ... Hülya yemek ye tartıl 3 kilo bile fazla çıkıyorsun bırak artık sormayı ya bak ben kendi kendime yasıyorum cunku ne sorarsan sor verilen cevaplar aynı sen hamile değilsin diyorlar ve inanmıyorsun boşver sorma yani artık
Hulya034' Alıntı: Ben dün tartıldım 53.6 geldim demin tartıldım 55.6 geldim allah allah Genişletmek için tıkla ... Hülya yemek ye tartıl 3 kilo bile fazla çıkıyorsun bırak artık sormayı ya bak ben kendi kendime yasıyorum cunku ne sorarsan sor verilen cevaplar aynı sen hamile değilsin diyorlar ve inanmıyorsun boşver sorma yani artık