HİDOŞ Aktif Üye Üye 23 Kasım 2007 #1 gibiyim GİBİYİM Tükenmek bilmeyen derdin elinden Tıpkı yanıp tüten dağlar gibiyim Aşkın ateşinden tufan yelinden Tavada erişen yağlar gibiyim Alem zevk ü sefa bir alem arar Ben ise kılmışım elemde karar Kendi dölüm kendi dalımı kırar Direksiz desteksiz bağlar gibiyim N'olacak böyle hicranla hep yan yan Gönlümüz büryandır gözümüz giryan El sanır ki hep de gülüp oynayan Gamsız kasavetsiz sağlar gibiyim Bülbülün feryadı fezayı deler Kül kesilirdi gül duysaydı eğer Zor ile güzellik olmazmış meğer Gülsem de ben yine ağlar gibiyim Başım kar bağrım kor sıcak mı sıcak Korkarım ya dağ yada bağ kopacak Yel çalsa gün değse hemen uçacak Çıplak dağlardaki çığlar gibiyim Zevraki'ye zar ile nale Laleye yakışır üstünde Jale Gönlüm bir göldür de gözüm şelale Yaz güz gece gündüz çağlar gibiyim
GİBİYİM Tükenmek bilmeyen derdin elinden Tıpkı yanıp tüten dağlar gibiyim Aşkın ateşinden tufan yelinden Tavada erişen yağlar gibiyim Alem zevk ü sefa bir alem arar Ben ise kılmışım elemde karar Kendi dölüm kendi dalımı kırar Direksiz desteksiz bağlar gibiyim N'olacak böyle hicranla hep yan yan Gönlümüz büryandır gözümüz giryan El sanır ki hep de gülüp oynayan Gamsız kasavetsiz sağlar gibiyim Bülbülün feryadı fezayı deler Kül kesilirdi gül duysaydı eğer Zor ile güzellik olmazmış meğer Gülsem de ben yine ağlar gibiyim Başım kar bağrım kor sıcak mı sıcak Korkarım ya dağ yada bağ kopacak Yel çalsa gün değse hemen uçacak Çıplak dağlardaki çığlar gibiyim Zevraki'ye zar ile nale Laleye yakışır üstünde Jale Gönlüm bir göldür de gözüm şelale Yaz güz gece gündüz çağlar gibiyim
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 16 Ocak 2008 #3 Ce: gibiyim çok güzeldi hidoşum eline sağlık canım
nisan Yeni Üye Üye 21 Şubat 2008 #4 Ce: gibiyim gercekten guzell,bu siiri bizimle paylastigin icin cok tsklerrr ah ask ahh sen insani ne hale sokarsinnn,
Ce: gibiyim gercekten guzell,bu siiri bizimle paylastigin icin cok tsklerrr ah ask ahh sen insani ne hale sokarsinnn,
M Misafir Forum Okuru 27 Şubat 2008 #8 Ce: gibiyim bu arada kım yazmışsa yazanında yüreğine sağlık canım