CaRiZmA Vip Melek Üye 28 Kasım 2008 #231 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? üfff aman tamam geldim gelsin gelslin sitenin en Huysuzu gelsin 😀
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 1 Aralık 2008 #232 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? ben geldimm sitenin en uyuşuğu gelsin 😀
CaRiZmA Vip Melek Üye 2 Aralık 2008 #233 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? :123: geldiiiimmm gelsin gelsin sitenin en sulu gözlüsü gelsin
PaSikA Yeni Üye Üye 2 Aralık 2008 #234 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? ben sulugöz değilimki sitenin en oburu gelsin
kaprisli Yeni Üye Üye 2 Aralık 2008 #235 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? geldimmmmm şimdi de sitenin en şaklabanı gelsin
CaRiZmA Vip Melek Üye 2 Aralık 2008 #236 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? he iste o benimmmm gelsin gelsin sitenin en uykucusu gelsin
RoCCo Yeni Üye Üye 2 Aralık 2008 #237 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? sence fındukkgelsiin gelsinn formun en suursuzuu gelsin hadee
PaSikA Yeni Üye Üye 2 Aralık 2008 #238 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? sensin şuursuz :seker: gelsin gelsin sitenin en şekeri gelsin
kaprisli Yeni Üye Üye 2 Aralık 2008 #239 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? biri beni mi çağırdı şimdi de sitenin en güzel seslisi gelsin🙂
CaRiZmA Vip Melek Üye 2 Aralık 2008 #240 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? doooo reeee miiiiiiiii.... saka biyana sesim güzeldir, yani arada esim, ya askim sen bi iki gün annenlerin yaninda kal dinlen noluuur diyo sadece:zuha: gelsin gelslin sitenin en manyagi gelsin 😀
Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? doooo reeee miiiiiiiii.... saka biyana sesim güzeldir, yani arada esim, ya askim sen bi iki gün annenlerin yaninda kal dinlen noluuur diyo sadece:zuha: gelsin gelslin sitenin en manyagi gelsin 😀