NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 11 Eylül 2008 #191 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? romantık evet...o benım😀 gercekten önemlı gunlerde cok guzel seyler bulurum ama sızın gıbı daha ıyı dusunen arkadaslarımdan konu acarak yardım alırım😀 eveeeett..gelsın gelsın sıtenın en hızlı klavyecisi gelsin(en hızlı yazan😀)
Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? romantık evet...o benım😀 gercekten önemlı gunlerde cok guzel seyler bulurum ama sızın gıbı daha ıyı dusunen arkadaslarımdan konu acarak yardım alırım😀 eveeeett..gelsın gelsın sıtenın en hızlı klavyecisi gelsin(en hızlı yazan😀)
CaRiZmA Vip Melek Üye 12 Eylül 2008 #192 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? En hizlisi sayilmam belki ama yinede hizliyim cok sükür gelsin gelsin sitenin en belalisi geldin 😀
Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? En hizlisi sayilmam belki ama yinede hizliyim cok sükür gelsin gelsin sitenin en belalisi geldin 😀
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 12 Eylül 2008 #193 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? Heeeeyt heeeeyt yedi bela özdo geldiiiii cekilin uleynnnn sitenin en karamsarı gelsin
Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? Heeeeyt heeeeyt yedi bela özdo geldiiiii cekilin uleynnnn sitenin en karamsarı gelsin
PaSikA Yeni Üye Üye 12 Eylül 2008 #194 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? bazen çok karamsar olurum onun için ben geldim gelsin gelsin sitenin iyilik meleği gelsin😀
Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? bazen çok karamsar olurum onun için ben geldim gelsin gelsin sitenin iyilik meleği gelsin😀
yağmur_damlası Yeni Üye Üye 12 Eylül 2008 #195 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? geldim geldimm😀 gelsin gelsinnnnnnnnnn sitenin mecnunu gelsin 😀
CaRiZmA Vip Melek Üye 12 Eylül 2008 #196 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? Oda ben oliym bari Hadi sitenin en sinirlisi gelsin
PaSikA Yeni Üye Üye 15 Eylül 2008 #197 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? biri benimi çağırdı gelsin gelsin sitenin en anlayışlısı gelsin
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 15 Eylül 2008 #198 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? o ben mi oluyorum pek sayilmam belki ama yinede geleyim gelsin gelsin sitenin can ablasi gelsin
Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? o ben mi oluyorum pek sayilmam belki ama yinede geleyim gelsin gelsin sitenin can ablasi gelsin
PaSikA Yeni Üye Üye 21 Eylül 2008 #199 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? Ben geldim Gelsin gelsin sitenin en uyku tulumu gelsin :e015: 😀
Bonita Yeni Üye Üye 21 Eylül 2008 #200 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? biraz zor gelir 😀 gelsin gelsin sitenin en belalısı gelsin 😀