ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 14 Ocak 2011 #11 HaYaL' Alıntı: Harikaymış çantası da ayakkabı da ben bunu normal hayatta da giyerim . Genişletmek için tıkla ... vermemkiii vermemkii🙂 aYYa-MoDa' Alıntı: ayyy hepsi birbirinden güzel şekerim her bir resme indiğimde şu oldu bana: ay hıı off bu ne yaa süperrrr v.s çok güzeller cnm ay seçemedim beeennn ...😀 Genişletmek için tıkla ... Demekki hepsi bana kaldı 🙂 seçemediğine göre şeker...
HaYaL' Alıntı: Harikaymış çantası da ayakkabı da ben bunu normal hayatta da giyerim . Genişletmek için tıkla ... vermemkiii vermemkii🙂 aYYa-MoDa' Alıntı: ayyy hepsi birbirinden güzel şekerim her bir resme indiğimde şu oldu bana: ay hıı off bu ne yaa süperrrr v.s çok güzeller cnm ay seçemedim beeennn ...😀 Genişletmek için tıkla ... Demekki hepsi bana kaldı 🙂 seçemediğine göre şeker...
B beklenenbebis Forum Okuru 14 Ocak 2011 #12 ayy kızlar cok topukluda mahvedıo ınsanı😀 ceken bılır ;9
Young bride Banned 17 Ocak 2011 #15 Süper hepside ya bayıldım keşke bi sürü ayağım olsa düğünde hepsini giysem
M merveç Yeni Üye Üye 18 Ocak 2011 #16 ya ben gelınlığın süslü kabarık we gösterıslı olması taraftarıyım yani gelin olduğumuz bellı olsunn dıymı söylee sinderalla gbii 🙂)
ya ben gelınlığın süslü kabarık we gösterıslı olması taraftarıyım yani gelin olduğumuz bellı olsunn dıymı söylee sinderalla gbii 🙂)
M merveç Yeni Üye Üye 18 Ocak 2011 #17 ewwett çok güsell ya topuk bıraz uzun gıbı ama 🙂 topuk korkutuyo ıstee
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 21 Ocak 2011 #18 merveç' Alıntı: ewwett çok güsell ya topuk bıraz uzun gıbı ama 🙂 topuk korkutuyo ıstee Genişletmek için tıkla ... Canım zaten topukluyu platformlu alırsan daha rahat oluyor begenmende güzeldi tşk ederim.
merveç' Alıntı: ewwett çok güsell ya topuk bıraz uzun gıbı ama 🙂 topuk korkutuyo ıstee Genişletmek için tıkla ... Canım zaten topukluyu platformlu alırsan daha rahat oluyor begenmende güzeldi tşk ederim.