*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 11 Aralık 2010 #1 Gelin başları gelin saçları 2011 Evet kızlar daha aklınızda gelin başı olarak model yoksa bunlar size yardımcı olabilir hadi bakalım begencenizmi acaba :hıms:
gelin saçları 2011 Evet kızlar daha aklınızda gelin başı olarak model yoksa bunlar size yardımcı olabilir hadi bakalım begencenizmi acaba :hıms:
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 11 Aralık 2010 #6 benimm ben' Alıntı: görünce bende çok sevindim canım 😀 Genişletmek için tıkla ... 🙂 🙂
zuzumm_ Daimi Üye Üye 11 Aralık 2010 #7 ya ben bunları görünce pişman oluyorm neden böyle bişey yaptırmadım die benimki sade bi topuzdu yaaa
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 11 Aralık 2010 #8 zuzumm_' Alıntı: ya ben bunları görünce pişman oluyorm neden böyle bişey yaptırmadım die benimki sade bi topuzdu yaaa Genişletmek için tıkla ... İlkten çok begeniyoruz ama şimdi yeni modeller görünce keşke bunu yaptırsaydık diyoruz 🙂
zuzumm_' Alıntı: ya ben bunları görünce pişman oluyorm neden böyle bişey yaptırmadım die benimki sade bi topuzdu yaaa Genişletmek için tıkla ... İlkten çok begeniyoruz ama şimdi yeni modeller görünce keşke bunu yaptırsaydık diyoruz 🙂
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 11 Aralık 2010 #9 Harika harika makyajları, saçları hatta yüzleri Maaşallah demek istiyorummanken ablalarımıza.. bu arada tühh göz makyaj yarışmasına bununla katılsaydım 😕
Harika harika makyajları, saçları hatta yüzleri Maaşallah demek istiyorummanken ablalarımıza.. bu arada tühh göz makyaj yarışmasına bununla katılsaydım 😕
Z zeyno2222 Yeni Üye Üye 11 Aralık 2010 #10 bende öyle ya ben burda modelimi buldm bidaha ewlenirsem senden fikir alcam gizemli😛😛