A Adesya Yeni Üye Üye 29 Eylül 2019 #21 Likapam' Alıntı: Yok olmaz 30 dk dinleniyorsun hastaneden çıkıyorsun Genişletmek için tıkla ... Teşekür ederim umarım kötü bişey olmaz çok saolun
Likapam' Alıntı: Yok olmaz 30 dk dinleniyorsun hastaneden çıkıyorsun Genişletmek için tıkla ... Teşekür ederim umarım kötü bişey olmaz çok saolun
Likapam Paylaşımcı Melek 29 Eylül 2019 #22 Adesya' Alıntı: Teşekür ederim umarım kötü bişey olmaz çok saolun Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım çok geçmis olsun Hayırlı haberler alırsın inşallah
Adesya' Alıntı: Teşekür ederim umarım kötü bişey olmaz çok saolun Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım çok geçmis olsun Hayırlı haberler alırsın inşallah
A Adesya Yeni Üye Üye 29 Eylül 2019 #23 Likapam' Alıntı: Rica ederim canım çok geçmis olsun Hayırlı haberler alırsın inşallah Genişletmek için tıkla ... Çok teşekür ederim çok saolun
Likapam' Alıntı: Rica ederim canım çok geçmis olsun Hayırlı haberler alırsın inşallah Genişletmek için tıkla ... Çok teşekür ederim çok saolun
E esra1426 Üye Üye 30 Eylül 2019 #24 SadmiN' Alıntı: Yıllar önce olmuştum bende dediğiniz işlemden çok az miktarda sizi rahatlatacak şekilde anestezi veriliyor bu gerginliğinizi ve ağrılarınızı azaltacaktır mutlak suretle yaptırmanızı tavsiye ediyorum. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla ... Ablam benim sorumu da cevaplayabilir misiniz 🙁
SadmiN' Alıntı: Yıllar önce olmuştum bende dediğiniz işlemden çok az miktarda sizi rahatlatacak şekilde anestezi veriliyor bu gerginliğinizi ve ağrılarınızı azaltacaktır mutlak suretle yaptırmanızı tavsiye ediyorum. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla ... Ablam benim sorumu da cevaplayabilir misiniz 🙁
Likapam Paylaşımcı Melek 30 Eylül 2019 #25 esra1426' Alıntı: Ablam benim sorumu da cevaplayabilir misiniz 🙁 Genişletmek için tıkla ... Senin sorun neydi ki canım
esra1426' Alıntı: Ablam benim sorumu da cevaplayabilir misiniz 🙁 Genişletmek için tıkla ... Senin sorun neydi ki canım