Geciktirici sprey ne kadar geciktirir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Bilinmeyen numara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

Bilinmeyen numara

Forum Okuru
Geciktirici sprey ne kadar geciktirir?

Geciktirici sprey kullananlar melek kadınlar kulübü geciktirici sprey yorumlar forumda.​

Kızlar valla eşimden habersiz yazdım da eşim ilişki sırasında çok çabuk geliyor. Onu çok stres yapıyor kendisi. Morali bozuluyor acaba şu geciktirici spreyler işe yarar mı? Geciktirici sprey alsam onu da kayganlaştırıcı diye yuttursam diye düşünüyorum eşime. İnanın morali çok bozuluyor erken boşaldığı zaman ne yapmak gerekir acaba? Böyle durumda olanlar var mı?

Merhabalar
Yani kullanılabilir aslında çünkü geciktirici spreyler zararsız ve herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir herhangi bir yan etkisi olmaz tabii ki iyi ürünü bulmak gerekir yani erken boşalma sorununa gerçekten çözüm olabilecek bir geciktirici sprey bulmaktan bahsediyorum. Sünnette okuduğum birkaç yorumdan anladığım bazı geciktiricilerin faydasının olmadığı yalnız bazılarının ise sürüldükten 15-20 dakika sonra etkisini gösterdiği söyleniyor mutlaka kullanım kılavuzunu okumak gerekiyor.

Yani dediğim gibi cinsel sağlık enstitüsü ve tarım ve köyişleri bakanlığı tarafından da onaylananları kullanmak gerekir uygun dozda ve doğru şekilde kullanılırsa doğru sonuçlar elde edilebilir. Yine dediğim gibi ilişki öncesinden 20-30 dakika önceden kullanmak gerekir. Doğru kullanılıp kullanılmadığını tespit edebilirsiniz. Genelde bu ürünlerden novagra markasını önermekteler.

Tabii ki erken boşalma sorunu ciddi bir sorun olabilir "erken ereksiyon sorunu" için aşağıdaki linki incelemenizi tavsiye ederim.

Geri