P Perihan pak Forum Okuru 29 Eylül 2016 #21 Bn 14 eylülde düşük yaptim kanam bittikten sonra ilişkiye girdi bu ayın 9 adet olmam lazım sizce hamile olan bilirmiyim merak işte benimki
Bn 14 eylülde düşük yaptim kanam bittikten sonra ilişkiye girdi bu ayın 9 adet olmam lazım sizce hamile olan bilirmiyim merak işte benimki
Uzman SühaN Administrator 9 Kasım 2016 #22 Perihan pak' Alıntı: Bn 14 eylülde düşük yaptim kanam bittikten sonra ilişkiye girdi bu ayın 9 adet olmam lazım sizce hamile olan bilirmiyim merak işte benimki Genişletmek için tıkla ... Gebe olup olmadığınızı ancak test yaparak örenebilrsiniz.Ayrıca düşük sonrası gebe kalmak risk oluşturbilir.Bu yüzden hekim tavsiyesi olmadan gebelik düşünmeyein..
Perihan pak' Alıntı: Bn 14 eylülde düşük yaptim kanam bittikten sonra ilişkiye girdi bu ayın 9 adet olmam lazım sizce hamile olan bilirmiyim merak işte benimki Genişletmek için tıkla ... Gebe olup olmadığınızı ancak test yaparak örenebilrsiniz.Ayrıca düşük sonrası gebe kalmak risk oluşturbilir.Bu yüzden hekim tavsiyesi olmadan gebelik düşünmeyein..
O Oyakec Forum Okuru 15 Ekim 2017 #23 Merhaba bende 4haftalik hamileyim benimde bulantim yok sadece kasıklarımda yanma var norma mi