B Baaaahhhaaaarrr Üye Üye 15 Mayıs 2019 #81 Hulya034' Alıntı: Ablacım demin de bebetime adlı marka ile yaptım ilk 3 dk sonraki sonucum Genişletmek için tıkla ... NEGATİF
Hulya034' Alıntı: Ablacım demin de bebetime adlı marka ile yaptım ilk 3 dk sonraki sonucum Genişletmek için tıkla ... NEGATİF
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 15 Mayıs 2019 #82 SadmiN' Alıntı: Bu sonuca göre gebelik yok görünüyor. İkinci çizgi gibi gördüğünüz dağılım var orada siz ona takıyorsunuz heralde ama hamilelik yok. Genişletmek için tıkla ... O dağılım geçti ve tek çizgi oldu yani artık o silik çıkan adet testi bozuk mudur? Ve bişi daha sorcam. Sabah yapmadım testi acaba ondan dolayı mı negatif çıktı
SadmiN' Alıntı: Bu sonuca göre gebelik yok görünüyor. İkinci çizgi gibi gördüğünüz dağılım var orada siz ona takıyorsunuz heralde ama hamilelik yok. Genişletmek için tıkla ... O dağılım geçti ve tek çizgi oldu yani artık o silik çıkan adet testi bozuk mudur? Ve bişi daha sorcam. Sabah yapmadım testi acaba ondan dolayı mı negatif çıktı
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 15 Mayıs 2019 #83 Baaaahhhaaaarrr' Alıntı: NEGATİF Genişletmek için tıkla ... Evet negatif çıktı sonuç bu testte. Ama sabah idrarı değildi ya
Baaaahhhaaaarrr' Alıntı: NEGATİF Genişletmek için tıkla ... Evet negatif çıktı sonuç bu testte. Ama sabah idrarı değildi ya
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 15 Mayıs 2019 #84 Hulya034' Alıntı: Evet negatif çıktı sonuç bu testte. Ama sabah idrarı değildi ya Genişletmek için tıkla ... @SadmiN
Hulya034' Alıntı: Evet negatif çıktı sonuç bu testte. Ama sabah idrarı değildi ya Genişletmek için tıkla ... @SadmiN
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 15 Mayıs 2019 #85 Hulya034' Alıntı: @SadmiN Genişletmek için tıkla ... ????????
B Baaaahhhaaaarrr Üye Üye 15 Mayıs 2019 #86 Hulya034' Alıntı: ???????? Genişletmek için tıkla ... Farketmez canım
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 15 Mayıs 2019 #87 Baaaahhhaaaarrr' Alıntı: Farketmez canım Genişletmek için tıkla ... Bana hep sabah yap esas sonuc odur dediler, ondan sonrakiler yanlış dediler
Baaaahhhaaaarrr' Alıntı: Farketmez canım Genişletmek için tıkla ... Bana hep sabah yap esas sonuc odur dediler, ondan sonrakiler yanlış dediler
B Baaaahhhaaaarrr Üye Üye 15 Mayıs 2019 #88 Hulya034' Alıntı: Bana hep sabah yap esas sonuc odur dediler, ondan sonrakiler yanlış dediler Genişletmek için tıkla ... Yok canım o yeni hamileler için geçerli olur eğer sen hamile olsaydın 10 haftalık olurdu ve hangi vakitte yaparsan yap pozitif olurdu
Hulya034' Alıntı: Bana hep sabah yap esas sonuc odur dediler, ondan sonrakiler yanlış dediler Genişletmek için tıkla ... Yok canım o yeni hamileler için geçerli olur eğer sen hamile olsaydın 10 haftalık olurdu ve hangi vakitte yaparsan yap pozitif olurdu
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 15 Mayıs 2019 #89 Baaaahhhaaaarrr' Alıntı: Yok canım o yeni hamileler için geçerli olur eğer sen hamile olsaydın 10 haftalık olurdu ve hangi vakitte yaparsan yap pozitif olurdu Genişletmek için tıkla ... Tamam abla. Senin o dağınık çıkan testinin markası neydi ve daha sknra silik mi oldu?
Baaaahhhaaaarrr' Alıntı: Yok canım o yeni hamileler için geçerli olur eğer sen hamile olsaydın 10 haftalık olurdu ve hangi vakitte yaparsan yap pozitif olurdu Genişletmek için tıkla ... Tamam abla. Senin o dağınık çıkan testinin markası neydi ve daha sknra silik mi oldu?
B Baaaahhhaaaarrr Üye Üye 15 Mayıs 2019 #90 Hulya034' Alıntı: Tamam abla. Senin o dağınık çıkan testinin markası neydi ve daha sknra silik mi oldu? Genişletmek için tıkla ... Ben bebetime miratech ve albi kullandım birisi silik çıktı miratech diğerleri negatifti bu arada ben senden küçüğüm canım
Hulya034' Alıntı: Tamam abla. Senin o dağınık çıkan testinin markası neydi ve daha sknra silik mi oldu? Genişletmek için tıkla ... Ben bebetime miratech ve albi kullandım birisi silik çıktı miratech diğerleri negatifti bu arada ben senden küçüğüm canım