Evet abla ama 2 tane attım ikisine de baktın mı? Ve bişi daha dicem ilişkiden önceki son adet tarihinin başlangıcı gebelik başlangıcı sayılıyomuş doğru mudur? Ona göre hesapladım ben ilişkiden önceki son adet tarihimin başlangıcı 5 marttı, ilişki 22 marttı. İlişki gerçi sürtünmeydi. 1 nisanda adet oldum daha sonra da 29 nisanda oldum.
Evet abla ama 2 tane attım ikisine de baktın mı? Ve bişi daha dicem birliktelikten önceki son adet tarihinin başlangıcı gebelik başlangıcı sayılıyomuş doğru mudur? Ona göre hesapladım ben birliktelikten önceki son adet tarihimin başlangıcı 5 marttı, birliktelik 22 marttı. İlişki gerçi sürtünmeydi. 1 nisanda adet oldum daha sonra da 29 nisanda oldum.
Senin olay 22 sinde olmuş o tarihten itibaren hesaplanır hem sürtünmeyle olmaz gebelik biz evliyiz neler yapmıyoruz hamile kalmak için olmuyor hele ki sürtünmeyle nasıl olsun 😀
Senin olay 22 sinde olmuş o tarihten itibaren hesaplanır hem sürtünmeyle olmaz gebelik biz evliyiz neler yapmıyoruz hamile kalmak için olmuyor hele ki sürtünmeyle nasıl olsun 😀
Bak sen evli değilsin bir şey değilsin bizler ayıptır söylemesi adetten 4 5 gün sonra bile birleşme olabiliyor ne Zaman hamile kalindigi bilinmiyor normalde adetin ilk gününden hesaplanır gebelik ama senin sadece 1 defa birleşme olmuş o da 22 si yani hamile olsaydın o gün kalmış olurdun sadece 1 defa birleşme olduğu için anladın mı
Bak sen evli değilsin bir şey değilsin bizler ayıptır söylemesi adetten 4 5 gün sonra bile birleşme olabiliyor ne Zaman hamile kalindigi bilinmiyor normalde adetin ilk gününden hesaplanır gebelik ama senin sadece 1 defa birleşme olmuş o da 22 si yani hamile olsaydın o gün kalmış olurdun sadece 1 defa birleşme olduğu için anladın mı