Gebelik testi sonucu Silik pembe çıktı hamile olabilir miyim kızlar
merhaba bayanlar 🙂 ya ben hamilelikle ilgili başlığı göremedim bari burdan sorayım 2 aylık evliyiz hiç korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum 🙁 çok istiyorum eşimde çok istiyor yumurtlama gününde denedik fayda etmedi. test aldım yaptım silik pembe cıktı ama kanda negatif cıktı 🙁
Selamlar hayatım gebelik testi silik pembe diye ilk kez duyuyorum. Aslında 2. çizgi silik çıkmıştır. Ama yaptığın beta hcg kan testi negatif olduğuna göre hayatım yüzde yüz hamile değilsin. Muhtemelen testi yaparken bir yanlış yaptın taşırma yaptın. İstersen aşağıdaki konuyu incele bitanem.
Gebelik testi silik çıkanlar doğru test nasıl yapılır? selam adetim 2 gün gecikince bende gebelik testi yaptım ama ikinci çizgi oldukça silik çıktı çok hafif belli belirsiz bir çizgi çıktı aranızda benim gibi testinde ikinci çizgiyi silik görenler sizde sonuç ne çıktı silik çizgi hamilelik...
gebelik testi silik gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması testi çıkanlar testinde çizgi ne anlama gelir çizgilerin anlamı Öncelikle RABBİM herkese bir melek nasip etsin diye başlamak istiyorum yazıma.O nasıl bir mucizedir ki,insanın aklını başından alır.Ya konumuza gelirsek,adetine 10...
iyi günler melekler. adetlerim genellikle 3-4 gün önce gelir. mesela nisan ayında 18.de geldi. mayısta da 14.de gibi. bu ayda erken gelmesi gerekiyordu. benim sorum şu göğüslerim düşücekmiş gibi ağrı. midem bul. ayaklarım ağrı. çok halsizim kabızım bir haftadır kasıklarımda çok ağrıyor. 4 gün...