arzumgamzem Daimi Üye Üye 24 Ekim 2014 #52 Bence bı kan Ver canım olkadar bekleme ınsan cok yupranıyo;(
B bilgeeee Forum Okuru 30 Ekim 2014 #53 Arkadasim bende aynı durumdayım hep düzenli olurdum ama 6 günüm geçti tahlillerim negatif geç döllenme olabilir diyolar
Arkadasim bende aynı durumdayım hep düzenli olurdum ama 6 günüm geçti tahlillerim negatif geç döllenme olabilir diyolar
E ebraru Forum Okuru 2 Kasım 2014 #55 Insallah hepimhepimiz bi gün hamile olduğumuzu öğrenir ve çocuğumuzu kucagimiza alır kokusunu içimize çekeriz anne oluruz ALLAHİM büyük bize de verir inşallah
Insallah hepimhepimiz bi gün hamile olduğumuzu öğrenir ve çocuğumuzu kucagimiza alır kokusunu içimize çekeriz anne oluruz ALLAHİM büyük bize de verir inşallah
arzumgamzem Daimi Üye Üye 3 Kasım 2014 #56 işallah canım işallah rabım kımsenın kucagını boş koymaz işallah
S Samamas Forum Okuru 3 Kasım 2014 #57 Benim üç gün geçti test yaptım evde negatif çarşamba kan vereceğim sağlık ocağına bakalım o güne kadar regl olmazsam sonuç ne olacak?
Benim üç gün geçti test yaptım evde negatif çarşamba kan vereceğim sağlık ocağına bakalım o güne kadar regl olmazsam sonuç ne olacak?
arzumgamzem Daimi Üye Üye 4 Kasım 2014 #60 can bebeis' Alıntı: Kizlar xok cddi sorum olcak Genişletmek için tıkla ...