Merhabalar gecen ay 24 kasimda adet oldum.bu ay 21 inde olmam gerekirken olmadimm ve hala olamiyorum. Hem kan testi yaptimm hemdee eczaneden aldim negatif napsam ki yaaa bilemedimm??
Merhaba adetim 7 gün gecikti 2. Gününde bthcg negatif cıktı. Ama hala karın ağrım yok meraktan uyuyamiyorum. Cevrenizde boyle olup hamile olan oldu mu ? Geç döllenme ihtimali olabilir mi
Merhaba mens gecikmesinin bir çok nedeni vardır.Her mens gecikmesi gebelikle sonuçlanamz.Gecikmeniz için jinekoloğa görünüp muayene olmanızı öneriyorum.
Merhaba benim adetim 1 hafta gecikti adet gunu de test yaptim.kan testinde de bebek yok.doktora muayene oldum rahimde kalınlasma var dedi 10 gün adet olmazsan gel o zaman ilaç yazarım dedi.bu durumdan sonra hamile olan duydunuz mu
Kizlar slm bnde 3.seneme girdi evlenele esimde bi sorun yok bnde pko var 1 sene hep asilama yaptim sonra tup bebek transferden 8 gun sonra idrar testi yaptim negatif cikti simdi bugun 10 gunum oldu cok sabrszm cok merak ediyom kan vercem 2 gun sonra acaba kanda cikar mi