eğer hamilelik oluşmuş ise döllenme sonrası herkeste görülmez ama yerleşme kanamasından bahsediyorsunuz sanırım o adet kanaması gibi değildir adet kanamasından önce olan bir kanamadır ve daha hafif ve kanama leke şeklinde olur o
Bir şey daha sormak istyrm , benim sağ alt kasigima ağrı giriyor surekli , yumurtalık buranın biraz üzerinde degil mi , bu dedigim yer apandist olabilir mi
Bir şey daha sormak istyrm , benim sağ alt kasigima ağrı giriyor surekli , yumurtalık buranın biraz üzerinde degil mi , bu dedigim yer apandist olabilir mi
apandisit bu bölgeye yakın olduğundan ağrılar genellikle regl ağrısı ya da gaz sancısı ile karıştırılır fakat çok ağrılı yani adet ağrısını bilirsiniz elbette daha acı veren ağrı apandisit ağrısıdır.
apandisit bu bölgeye yakın olduğundan ağrılar genellikle regl ağrısı ya da gaz sancısı ile karıştırılır fakat çok ağrılı yani adet ağrısını bilirsiniz elbette daha acı veren ağrı apandisit ağrısıdır.
Kasık ağrısı hamilelik belirtisi olabilir ama apandisit ağrısı daha ağır bir ağrıdır ve adetinize ne kadar var hamilelik testi yaptırmadınız mı ben mi kaçırdım