K Kayıtsız Üye Forum Okuru 15 Mart 2013 #41 bakın beyler peşimi bırakın ben müziği bırakıyorum mekalar yaaa
O okan_199609@hotmail.com Forum Okuru 25 Mart 2013 #43 fundyy seni çok seviyorum bir daha sevmem töveler olsun çok güzel bir şarkı aydınlı 09 okan
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 3 Nisan 2013 #44 slm ben fundyy in çooooooooooooooooooook hayranıyım ama gerçek adını çoook merak ediyormmm
A AYŞEKayıtsız Üye Forum Okuru 8 Nisan 2013 #45 AŞK Fundyy sana bayılıyorum ben ve sevgilim sana hayranız sen benim 2 aşkımsın ...........<seni ............................<seviyorum .....................................<
AŞK Fundyy sana bayılıyorum ben ve sevgilim sana hayranız sen benim 2 aşkımsın ...........<seni ............................<seviyorum .....................................<
S sevda melek Forum Okuru 14 Nisan 2013 #46 süpersin fundyy senin su hallerine bayılıyorum ayrıca çokta güzelsin
B barut bey27 Forum Okuru 20 Nisan 2013 #47 fundyy senin hayranınım hemde çooooooook büyük I lowe you
F fatoşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Forum Okuru 26 Nisan 2013 #48 funndyyyy yaaa fundyy bn sen i çk beğeniyorum sesin süper tattlımm başarılarının devamını dilerim
E elem ertokoş Forum Okuru 2 Mayıs 2013 #50 sana çooooooooooooook beğbyrm fundyyim sen herkesten herşeyden güzeeeeeeeeeeellllllllllllllssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
sana çooooooooooooook beğbyrm fundyyim sen herkesten herşeyden güzeeeeeeeeeeellllllllllllllssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn