..αѕi_мєℓєk.. Banned 4 Eylül 2009 #11 ellerine sağlık canım cok guseller el emeği göz nuru dedıklerınden 🙂
B berna703 Yeni Üye Üye 4 Eylül 2009 #12 ..αѕi_мєℓєk..' Alıntı: ellerine sağlık canım cok guseller el emeği göz nuru dedıklerınden 🙂 Genişletmek için tıkla ... tşk ederim canım gerçekten her bir parçası çok şık ve çok özel görünüyor beğenmenize sevindim yorumlarınız beni çok mutlu etti
..αѕi_мєℓєk..' Alıntı: ellerine sağlık canım cok guseller el emeği göz nuru dedıklerınden 🙂 Genişletmek için tıkla ... tşk ederim canım gerçekten her bir parçası çok şık ve çok özel görünüyor beğenmenize sevindim yorumlarınız beni çok mutlu etti
M Misafir Melek Forum Okuru 31 Mayıs 2010 #13 boncuk işi salon takımı mrb bende salon takımını yapıorm şuan elimde siyah boru gri kum boncukla yaptğm var 12 adet peçete 1 şömentablo olarak fiatı 150 lira almak isteyenler 5549277590
boncuk işi salon takımı mrb bende salon takımını yapıorm şuan elimde siyah boru gri kum boncukla yaptğm var 12 adet peçete 1 şömentablo olarak fiatı 150 lira almak isteyenler 5549277590