V
vanilyal
Forum Okuru
Filli boya vanilya rengini duvarlarında deneyen var mı?
bu arada merak edenler için biz site yönetimi olarak Filli boya vanilya rengi renk kodunu ve görselini ekleyelim istedik hemen aşağıda kızlar. Tabi canlısının yerini tutmayacaktır ama yine de bi fikriniz olsun diye ekleyelim istedik.
Filli boya vanilya 1094 melek kadınlar kulubü filli boya vanilya rengi forum'da.
Hanımlar uzun zamandır duvar renklerimi değiştirmeyi düşünüyorum da filli boya ilk tercihlerim arasında geniş bir kartelası var. Renkleri de çok hoş doğrusu yumuşak ve sert renkleri çok yok. Huzur veriyor her rengi bence. Ben vanilya rengine takmış durumdayım. Dekorasyonuma da uyacağını düşünüyorum. Şimdiye kadar da filli boya kum beji fildişi gibi renklerini kullandım memnun da kaldım. Şimdi sıra vanilyada. Sizler de bana fikir verebilir misiniz sizce başka renk mi vanilya mı?bu arada merak edenler için biz site yönetimi olarak Filli boya vanilya rengi renk kodunu ve görselini ekleyelim istedik hemen aşağıda kızlar. Tabi canlısının yerini tutmayacaktır ama yine de bi fikriniz olsun diye ekleyelim istedik.
Moderatör tarafında düzenlendi: