fikrinize ihtiyacım var:(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan böcek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
azöncede cewap yazdım ama çıkmadı anlamadımki,daha yeniyim pek öğrenemedim ayarları🙂 tekrar çok teşekkr ederim ilkimsu ve kelebek's 🙂 bnde aramıyorum o arasın diye(tabi konuşmuyoruz öyle olunca) ama enazndan bisüre dayanıcam, umarım gttiğimde düzelir,kendimi ayrıyız gibi hissediyorum ve çok korkuyorum kaybetme korkusu,sevgi birsürü şey işte🙁 uzaktan basit görünmesine rağmen bnm kalbim altüst oldu.. en büyük korkum bna sewgisinin aşkının azalması ve yawaş yawaş uzaklaşması, yani bi emin olsam bi süre sonra normale dönceğinden bukdr üzülmezdim ama okdr korkuyorumki 🙁( hepinize mesajlarınızla yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim, okdr iyi geldiki bu forum bna🙂 yeni üye oldum ve kalıcı olucam kesin😀 umarım onu yawaş yawaş kaybetmem:'(

O msj atmıyormu sende atma bu sefer sana neden atmıyorsun dediğinde 7/24 saat birlikteydik ve seninde söylediğin gibi ailemle zman geçiriyorum de erkekler istedikleri kadar sevsin bi zman sonra kadınlar gibi sevgileri olmuyor benden sana tavsiye sende uzak dur biraz ama aşırı değil ve ilişkiniz daha kötüü olmasın ayrıca sende onun sana yaptıklarını yap neden böyle yapıyorsun dediğinde bana yaptıklarını sende yaşa istedim de gerçektende eğer akıllı bir sevgilin varsa yanlş yaptığını anlar...

ben Gizemli'ye katılmıyorum inat etmiş olursun öyle ki hiç kimse inatlaşmayı sevmez...Sen ikinizede zaman tanı dediğim gibi eğer gerçekten seviyorsa bu durumu atlatacaksınız zamanla zaten seni sevmiyorsa herkezin yolu açık ola....

geçmiş olsun cnm zor bir durum yaşamadan hissedemeyeceğimiz bir durum ama güçlü ol biraz kendini özlet umarım düzelir...

Seni rahat birakmasi,inanki herseyine karismasindan daha iyi,birazda ailen ile birlikte ol,arkadaslarin ile ol,gez zaman gecir.Nasilsa sevgili ile paylasilacak seyler ayridir arkadaslar ile ayri.Belki o da biraz arkadaslariyla olmak istemistir.

cnm bu her iliskide olur bence fazla sık bogaz etme arama onu ama aradıgındada mutlu ol ona sevgini belli et ama sana bişey söliyim bazı erkeklerde aramadıkça uzaklasıyorlar hem arama diyolar hemde git gide uzaklaşıyolar yana sen arama çok o seni arasın

çok teşekkür ederim yorumlarınız için,hepsini okdr dikkatli okuyorumki.. günlerdir aramıyorum o aradığında neşeli şekilde konuşmaya özen gösteriyorum, fazla bi gelişme yok açıkçası ama bi yandanda kendi kendimi "daha çok özler enazndan" diye telkin etmeye çalışıyorum,haftaya gidiyorum bakalım,inş ozmn yoluna girer herşey... iyiki varsınız,iyiki bu forumdayım,çok sıkıntılı zamanlarımı hep forumda gezinerek harcıyorum kafamdaki düşünceler azalıyor🙂