Gül Hanım Yeni Üye Üye 10 Aralık 2009 #1 Fikirlerinizi bekliyorum..... hanımlar ben kendime yelek örmek istiyom ama modeline ve rengine karar veremedim sizce hangi model ve renk öreyim yardım edermisinz??????????????? 1.............. 2....... 3........................
hanımlar ben kendime yelek örmek istiyom ama modeline ve rengine karar veremedim sizce hangi model ve renk öreyim yardım edermisinz??????????????? 1.............. 2....... 3........................
*şiker* Yeni Üye Üye 10 Aralık 2009 #2 bence ablam bu model olabilir..rengide gümüş rengi yada mavi güzel olur..şimdiden kolay gelsin
Gül Hanım Yeni Üye Üye 10 Aralık 2009 #3 MEÇHUL' Alıntı: canım bu harika bundna tavsiye ediyorumçok güzel bir model renkte çok şıkk benim fikrim bu🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... aslını sorarsan bende bu modeli beğendim teşekkürler
MEÇHUL' Alıntı: canım bu harika bundna tavsiye ediyorumçok güzel bir model renkte çok şıkk benim fikrim bu🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... aslını sorarsan bende bu modeli beğendim teşekkürler
MEÇHUL Daimi Üye Üye 10 Aralık 2009 #4 canım bu harika bundna tavsiye ediyorumçok güzel bir model renkte çok şıkk benim fikrim bu🙂🙂
Gül Hanım Yeni Üye Üye 12 Aralık 2009 #6 ay birazdan ip almaya gitcem hala bi karar veremedim yaaaaaaaaaaa annemleri bekliyom
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 12 Aralık 2009 #7 Naçizane fikrimi söyleyeyim bari bu gri olan varya o süper olur bence fazla ör bi tanede ben isterim
Gül Hanım Yeni Üye Üye 12 Aralık 2009 #8 fikrin için teşekkür ederim canım bende onu beğendim ama yaka kısmına kafa çalışmadı
beyzasavruk Yeni Üye Üye 12 Aralık 2009 #10 Valla bence de sen ce hercai 2 çok şık yaa rengi de hoş krem de olabilir ama....