Eveet kızlar kaç gündür tam oturuyorum yazcam geri kalkıyorum bir heyecan bir heyecan.. Ama artık geldim, sonunda ben de kendi mutlu hamilelik hikayemi bugün anlatıcam inşallah 🙂
Bildiğiniz gibi 30 yaşındayım kızçeler, 6 yıllık evliyim. Eşimde 38 yaşında, doğal yollarla çocuk sahibi olamayacağımızı yeni öğrenmedik, evliliğimizin daha 2. yılı gibi bize bu acımasız bir şekilde söylendi... Yıkıldık... O ana kadar çok ama çok anne olmak istiyordum ama yüzüme yüzüme söylenince bu fikre tüm kapılarımı kapattım. Ama eşim benim gibi değil. O benden daha da fazla istiyordu baba olmayı belki yaşı gereğide çok fazla istek vardı içinde onu kırmamak için 2015 yılında yine İstanbulda çok ünlü bir tüp bebek hast. gittik, orada da çokk acı bir şekide hem kötü muamele, ilgisizlik hemde maddi olarak sömürülme ile karşılaştık ve sonuç yine bebeğiniz olmaz dendi.
Aradan 2 yıl geçti, bu kez daha da tanınmış bir hastanede deneyelim dedi eşim, kırmadım, bu süreçte çok fedakarlık yaptı maddi-manevi bende inanmıştım ama içten içe son deneme diyordum, tükenmeye başlamıştım. Burada daha uzun süren testler, gel-gitler sonucu yine ve yine stres dolu bir hastane- sürekli değişen doktorlar-kaos ve nagatif sonuç alınca ben artık kapılarımı kapatmıştım. Testlerimizden güzel sonuç alıyorduk aslında ama doktor ilgisizliği hat safadaydı. Ardından bu yaz tatiline kadar bir daha bu konuyu duymak istemedim. Eşimde anlayış gösterdi ama bir çocuğu kucağına aldığında gözlerindeki ışığı görseniz beni mahfediyordu...
Bu yaz tatiline kadar bu konu açılmadı. Ardından tatil için gelen dayısının oğlunun Fertijinde tedavi olduğu ve eşinin ikizlere hamile olduğunu öğrendik.. Bu çift aslında Gemlikte yaşıyor ve sırf Seval Hanım için taa ordan buraya geliyorlarmış.. Hamilelik haberini alınca eşimde bir umut oldu, o çiftte çünkü bizden fazladır uğraşıyordu. Geçen 3 yıllık süreçte maddi olarakda kendimizi epey toparlamıştık, neden olmasın dedik. Bu arada ben tabi çoktan Seval Taşdemir'in tüm videolarını izledim, neler yapıyor bakıyorum vs vs full stalklıyorum..
Ardından ekimde burada konu açtım, gidenlerden yorum duymak için sonra Kasım'da eşim aramış Fertijin'i randevu ayarlamış, bana bir sabah kalk gidiyoruz dedi. Stres olmamam için sürpriz bir şekilde götürüp Seval Hanım ile tanıştırdı beni. 🙂 Klinik öyle sempatikti ki çalışanların aşırı güleryüzlülüğü ve en önemlisi Seval Hanım'ın o içtenliği o sıcaklığı.. Ben başımızdan geçenleri anlatırken özenle dinleyişi ve sonra konuşmasıyla tüm o deneyiminden güç aldım diyebilirim kısacası. Güven hissettik, eşimde bende çok güvendik kendisine.
Allah yardım etti ve çok şükür ki. Şuanda da hamileyim 🙂 İşte böyle ballarım yazaken resmen başım döndü 🙂 Çokta uzun oldu ama son olarak demek istediğim bizim gibi tüp bebek düşünen melekler, lütfen üzülmeyin, inanın gerçekten. Önce Allaha tabiki ve sonra kendinize, doktorunuza güvenin. Biz çok hırpalandık bu süreçte, belkide o çok şaşalı yerler yerine direkt doğru adresi, doktoru bulsaydık hiç böyle yaralanmazdık ama siz bu hatayı yapmayın gerçekten.
Umarım umut olmuştur, ben hep girip girip okuyup ağlıyordum 🙂)) Lütfen okuyanlar ağlamasın, dualarım sizinle umutsuzluğa asla kapılmayın 🙂