ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 27 Kasım 2010 #82 Sammy_haa' Alıntı: hadi arkadaşlar bunu sürekli güncelleyelim kim fenerliyse diğer meleklere bilgi versin ve fenerliler burda toplaşsın gerçi sadminim sinirlenebilir ama napalımm Genişletmek için tıkla ... Oky güncelleyelim ben atıyorum bu işe elimi... fb ile ilgili tüm sorularınızı bana sorabilirsiniz...
Sammy_haa' Alıntı: hadi arkadaşlar bunu sürekli güncelleyelim kim fenerliyse diğer meleklere bilgi versin ve fenerliler burda toplaşsın gerçi sadminim sinirlenebilir ama napalımm Genişletmek için tıkla ... Oky güncelleyelim ben atıyorum bu işe elimi... fb ile ilgili tüm sorularınızı bana sorabilirsiniz...
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 27 Kasım 2010 #83 Renkdaşlarım; Bugün Saat 19:00 da İ.Büyükşehir Belediyesi ile Fenerbahçemizin deplasmanda maçı vardır... Şans diliyorum fenerbahçeme...
Renkdaşlarım; Bugün Saat 19:00 da İ.Büyükşehir Belediyesi ile Fenerbahçemizin deplasmanda maçı vardır... Şans diliyorum fenerbahçeme...
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 28 Kasım 2010 #84 Fenerbahçemizin deplasmanda maçı sonucu alex in attığı golle 1-0 sona ermiştir. Başarılarının devamını diliyorum.
Fenerbahçemizin deplasmanda maçı sonucu alex in attığı golle 1-0 sona ermiştir. Başarılarının devamını diliyorum.
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 28 Kasım 2010 #85 xseax' Alıntı: benide cluba alırmısınız 🙂 Genişletmek için tıkla ... Alırız tabi canım nemesis zaten bizler renktaşlar için açmış clubü...
xseax' Alıntı: benide cluba alırmısınız 🙂 Genişletmek için tıkla ... Alırız tabi canım nemesis zaten bizler renktaşlar için açmış clubü...
sea34 Yeni Üye Üye 28 Kasım 2010 #86 zorla aldığımız bir maçtı...hele kaçan penaltı delirtti beni resmen 🙁 sene sonu geldiğinde çok ararız bu gol sayılarınııı çooookk...
zorla aldığımız bir maçtı...hele kaçan penaltı delirtti beni resmen 🙁 sene sonu geldiğinde çok ararız bu gol sayılarınııı çooookk...
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 28 Kasım 2010 #87 xseax' Alıntı: zorla aldığımız bir maçtı...hele kaçan penaltı delirtti beni resmen 🙁 sene sonu geldiğinde çok ararız bu gol sayılarınııı çooookk... Genişletmek için tıkla ... Ewet tatlım cok zorlandık ama ınş. bu sene gecen seneki gibi olmaz...
xseax' Alıntı: zorla aldığımız bir maçtı...hele kaçan penaltı delirtti beni resmen 🙁 sene sonu geldiğinde çok ararız bu gol sayılarınııı çooookk... Genişletmek için tıkla ... Ewet tatlım cok zorlandık ama ınş. bu sene gecen seneki gibi olmaz...