K Kayıtsız Üye Forum Okuru 2 Aralık 2012 #1 Fatoş ne demek ? Adım Fatma ama bana arkadaşlar Fatoş diyor.Acaba Fatoş kelimesinin bir anlamı var mı, varsa ne demek ?
Adım Fatma ama bana arkadaşlar Fatoş diyor.Acaba Fatoş kelimesinin bir anlamı var mı, varsa ne demek ?
TİTAN *Melekler Mekanı* 2 Aralık 2012 #2 Sayın misafirimiz, Fatoş ismi Fatma isminin halk arasında söylenmiş halidir. ayrıca bir anlamı yoktur. Fatma isminin ise anlamları şunlardır. Erken Sütten Kesilen, Sütten Kesilmiş; Kendisi ve Zürriyeti Cehennem’den Uzak Kılınmış; Hz. Fatma, Hz. Fatıma (Hz. Muhammed’in Kızı, Hz. Ali’nin Eşi, Hz. Hasan ile Hz. Hüseyin’in Annesi)
Sayın misafirimiz, Fatoş ismi Fatma isminin halk arasında söylenmiş halidir. ayrıca bir anlamı yoktur. Fatma isminin ise anlamları şunlardır. Erken Sütten Kesilen, Sütten Kesilmiş; Kendisi ve Zürriyeti Cehennem’den Uzak Kılınmış; Hz. Fatma, Hz. Fatıma (Hz. Muhammed’in Kızı, Hz. Ali’nin Eşi, Hz. Hasan ile Hz. Hüseyin’in Annesi)
deniz-07 Rüya Tabiri Editörü 2 Aralık 2012 #3 senin adın P.Efendimizin sevgili kızının adıdır, bu isim şöyle geçer aslında FATIMA-TÜZ ZEHRA EL BETÜL dür,bu ismin kısaltılamsı uygun değildir mesela mehmet ismini memo,mustafa ismini mıstık ,abdullah isminin apo,gibi kısaltılması da doğru değildir
senin adın P.Efendimizin sevgili kızının adıdır, bu isim şöyle geçer aslında FATIMA-TÜZ ZEHRA EL BETÜL dür,bu ismin kısaltılamsı uygun değildir mesela mehmet ismini memo,mustafa ismini mıstık ,abdullah isminin apo,gibi kısaltılması da doğru değildir