Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evde saçlarını boyayan arkadaşlar Farmasi saç boyalarını deneyenler var mı nasıl kapatıcılığı güzel mi? Benim saçlarım platin sarı da acaba farmasi saç boyasını alsam kapatıcılığı nasıl? Koleston u kullandım biliyorum ama bu farmasi için daha doğal deniyor merak ediyorum doğrusu evde alıp kendim saçlarımı boyamak istiyorum. Farmasi saç boyası denemesi yapanlar yorum bekliyorum kızlar.
Merhaba
Farmasi birçok ürününü kullandım ama saç boyalarını kullanmadım. Aslında biraz araştırma yaptıktan sonra farmasi saç boyalarının da kaliteli hem de daha doğal az kimyasal olduğunu gördüm. Kimyasal elbette vardır ama diğer markalara göre daha az kimyasal kokusu olan rahatsız etmeyen bir saç boyası. Özellikle dip boyası için renginize yakın platin sarı saç boyasını tercih ederseniz bu şekilde dibinizi kapatmış da olursunuz. Alıp denemenizde fayda var. Farma boyalarının içeriğinde amonyak yer almadığı için kötü koku da vermiyormuş. Ben de en kısa zamanda alıp deneyeceğim.
Platin sarı rengi çok zor uygulanan bir saç rengi olduğu için evde de aslında biraz zor olsa da size bunun yolunu anlattık. Aşağıdaki linkte yazımızda ''platin sarı saç rengi evde nasıl yapılır videolu'' hemen inceleyebilirsiniz.