K Kayıtsız Üye Forum Okuru 5 Şubat 2012 #53 Yardım gerekiyor merhaba ya ben zaman tüneline girdim uygulamalarım boş hiç bir şey yazmıyor
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 5 Şubat 2012 #54 hortum gibi cekiyo giren cıkamıyo giren arkadaslara gecmis olsun diyorum 🙂
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 5 Şubat 2012 #56 facebookta hesap ayalarına gir sol tarafta güvnlik diyor tıkla tıklayınca altta hesabı dondur var ordan.
facebookta hesap ayalarına gir sol tarafta güvnlik diyor tıkla tıklayınca altta hesabı dondur var ordan.
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 5 Şubat 2012 #57 uygulamalarda hiç bi sonuç cıkmıyo yardımcı olunda çıkalım şurdan artık
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 6 Şubat 2012 #58 iyi olduğu öyle yeni çıkan herşeye atlarsanız öyle kalırsınız işte 🙂
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 7 Şubat 2012 #60 arkadaşlar ben buldum🙂)) tam 3 saat 41 dakkamı aldı ama tam başaramasamda başardım🙂) sayfaları dengesızleşenler için söylüyorum bunu.internet tarayıcınızı silin.opera yükleyin benden bu kadar 🙂))))).
arkadaşlar ben buldum🙂)) tam 3 saat 41 dakkamı aldı ama tam başaramasamda başardım🙂) sayfaları dengesızleşenler için söylüyorum bunu.internet tarayıcınızı silin.opera yükleyin benden bu kadar 🙂))))).