Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
valla nerden başlasam bilemedim önce evdeki neti kapattık sonra iş yerinde masam değişti ekranım herkes tarafından göründü neyseki eski yerime geri dönüm eşim işten ayrıldı ona yeni iş arama ile uğraştım neyseki oda geçtiğimiz hafta yeni işe başladı haftanın 7 günü üst üste geceye gidiyor neyse düzene oturunca rahatlıycaz iş yerinde herkes tatilde işler çok yoğun iştenm başımı kaldıramıyorum kpss ye hazırlanıyorum temmuzun sonunda açık öğretim sınavım ona çalışıyorum ev iş güç derken anca toparlanabildim siz nasılsınız bakem özlediniz mi peni bu arada kapaklar için mersi hiç kapağım olmamıştı diycem ama şimdi mavi kapak toplama işine de el attım evden işten bulduğum bütün kapakları topluyorum inşallah işe yarar kapakcı oldum çıktım yahu hahah- - - Updated - - -sizi gidi cadılar
valla nerden başlasam bilemedim önce evdeki neti kapattık sonra iş yerinde masam değişti ekranım herkes tarafından göründü neyseki eski yerime geri dönüm eşim işten ayrıldı ona yeni iş arama ile uğraştım neyseki oda geçtiğimiz hafta yeni işe başladı haftanın 7 günü üst üste geceye gidiyor neyse düzene oturunca rahatlıycaz iş yerinde herkes tatilde işler çok yoğun iştenm başımı kaldıramıyorum kpss ye hazırlanıyorum temmuzun sonunda açık öğretim sınavım ona çalışıyorum ev iş güç derken anca toparlanabildim siz nasılsınız bakem özlediniz mi peni
bu arada kapaklar için mersi hiç kapağım olmamıştı diycem ama şimdi mavi kapak toplama işine de el attım evden işten bulduğum bütün kapakları topluyorum inşallah işe yarar kapakcı oldum çıktım yahu hahah
- - - Updated - - -
sizi gidi cadılar