HaYaL Daimi Üye Üye 27 Ağustos 2010 #1 Facebook Smiley Kodları facebook smiley kodları facebook smiley kodları smile smileyleri Facebookçu meleklerim işte size facede sohbet ederken işinize yarayabilecek smileylerin kodları.Ben bilmiyordum vallahi yeni öğrendim🙂
facebook smiley kodları facebook smiley kodları smile smileyleri Facebookçu meleklerim işte size facede sohbet ederken işinize yarayabilecek smileylerin kodları.Ben bilmiyordum vallahi yeni öğrendim🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 21 Eylül 2010 #2 Teşekkürler melek bende bunları nasıl yapıyorlar diye merak ediyordum ..br kaçını biliyordum ama hepsini birarada görmek işime daha çok geldi...
Teşekkürler melek bende bunları nasıl yapıyorlar diye merak ediyordum ..br kaçını biliyordum ama hepsini birarada görmek işime daha çok geldi...
M Misafir Melek Forum Okuru 24 Ekim 2010 #5 hooop güm HAYAL' Alıntı: Facebookçu meleklerim işte size facede sohbet ederken işinize yarayabilecek smileylerin kodları.Ben bilmiyordum vallahi yeni öğrendim🙂 Genişletmek için tıkla ... hadiiiii bakalıııııım
hooop güm HAYAL' Alıntı: Facebookçu meleklerim işte size facede sohbet ederken işinize yarayabilecek smileylerin kodları.Ben bilmiyordum vallahi yeni öğrendim🙂 Genişletmek için tıkla ... hadiiiii bakalıııııım
bettt Yeni Üye Üye 26 Şubat 2011 #9 bi çogunu biliyordum ama (^^^) bu mükemmelmiş teşekkürler paylaşım için
F faceden ekle Cena Asil Forum Okuru 27 Mayıs 2011 #10 MaNyAkC Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr