Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ben bunu daha önce duymuştum ama söylenti olarak düşündüm demek gerçekmiş zaten o zamanlar bu seçenekleri işaretleyip resimlerimi geri çektim sanırım iki resim bıraktım onlarında zararsız olacağını düşenerekten zaten bıraktım. Face book açıkcası ilgimi çekmiyor özellikle bazı kurulan yasadışı ve bize ters gelen grupları protesto amaçlı üye oldum mailime gelen facebokkla ilgili şeylerdende bıktığım için geçen girip hepsini kapatarak hiçbir bildiriminde gelmesini istemedim. çünkü bıkkınlık gelmişti bu konuda...Verdiğin faydalı bilgiler için ayrıca teşekkür ediyorum Handanca herkesin dikkatli olmasını tavsiye ediyorum konuyla ilgili..
Ben bunu daha önce duymuştum ama söylenti olarak düşündüm demek gerçekmiş zaten o zamanlar bu seçenekleri işaretleyip resimlerimi geri çektim sanırım iki resim bıraktım onlarında zararsız olacağını düşenerekten zaten bıraktım. Face book açıkcası ilgimi çekmiyor özellikle bazı kurulan yasadışı ve bize ters gelen grupları protesto amaçlı üye oldum mailime gelen facebokkla ilgili şeylerdende bıktığım için geçen girip hepsini kapatarak hiçbir bildiriminde gelmesini istemedim. çünkü bıkkınlık gelmişti bu konuda...
Verdiğin faydalı bilgiler için ayrıca teşekkür ediyorum Handanca herkesin dikkatli olmasını tavsiye ediyorum konuyla ilgili..