BİTTERİM Yeni Üye Üye 14 Ekim 2009 #1 eyfel kulesi türkiyede olsaydı:) eyfel kulesi türkiyede olsa neler olurdu bi tahmininiz var mı?😀 benim var😀 bakın neler olurdu🙂 yorumlarınızı bekliyorum:laugh::laugh:
eyfel kulesi türkiyede olsa neler olurdu bi tahmininiz var mı?😀 benim var😀 bakın neler olurdu🙂 yorumlarınızı bekliyorum:laugh::laugh:
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 14 Ekim 2009 #2 ay bunlara bittim yaa 😀 süper olmuslar, ve tamda isabet etmisler yani ciddende böyle olurdu sanirim 🙂 saol cicim paylasim icin 🙂🙂
ay bunlara bittim yaa 😀 süper olmuslar, ve tamda isabet etmisler yani ciddende böyle olurdu sanirim 🙂 saol cicim paylasim icin 🙂🙂
turquoise Yeni Üye Üye 20 Ekim 2009 #7 BİTTERİM' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... 😛iha: işte bunların olmasını beklerdim
Münzevi Aktif Üye Üye 21 Ekim 2009 #8 Ben de altında ailecek mangal yapardım. 🙂 Emeğinize sağlık çok hoştu. 🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 26 Ekim 2009 #10 Güzeeeeel de birşey atlanılmış daha doğrusu unutulmuş, hani hacı murat arabalarımız ha hani çizgili pijamalı pala abilerimiz mangal yapmıyorlar kulenin gölgesinde
Güzeeeeel de birşey atlanılmış daha doğrusu unutulmuş, hani hacı murat arabalarımız ha hani çizgili pijamalı pala abilerimiz mangal yapmıyorlar kulenin gölgesinde